Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemattt

Któego wybrać ? młodszy czy starszy ?

Polecane posty

Gość mam dylemattt

Mam skomplikowaną sytuację ... mam 30 lat spotykam się z facetem który ma też 30 lat, ale spotykam się też z 43 latkiem... obydwoje bogaci, dobrze ustawieni więc kasa nie będzie powodem do wyboru... tego młodszego nie kocham, seks jest taki sobie, można powiedzieć że ok, natomiast za tym starszym szaleję, kocham go, seks jest boski, mogłabym z nim spędzać każdą chwilę, nadajemy na tych samych falach, wspólne poglądy i tematy, tylko boję się tej różnicy wieku i myślę że z równolatkiem będzie mi wygodniej... ?

Gość Eleeene
okropna jestes :-P To nie mozna tak jakos z jednym , a potem ewentualnie z drugim? Oni wiedza, ze Ty z jednego lozka do drugiego jednoczesnie skaczesz ? Ohyda !!!

Gość mam dylemattt
bo nie mogę się zdecydować :( mnie też już to męczy

Gość mam dylemattt
nikt nie podpowie?

Gość mam dylemattt
wiem.. gdybym do obydwóch nic nie czuła do by tego nie było, a tak jednego kocham ,a z drugim jestem z rozsądku..

Gość bo wiesz jak to jest
Jak się dowiedzą o sobie to problem sam się rozwiąże bo cię obaj zostawią. I bardzo dobrze. Jak tak można spod jednego włazić pod drugiego?

Gość mam dylemattt
dlatego chciałabym jak najszybciej z jednym to skończyć, bo to bez sensu

Gość Martolindka
Dajcie jej spokój..widocznie można tak... Pomysl jak bedzie z facetem z którym jestes z rozsądku...powiedzmy za 10 lat... to dopiero moze byc nuda... :) A różnica wieku? i co z tego... w tych czasach nie patrzy sie na metryke... Oby nie był juz ramolem, bo znam juz takich 40-letnich dziadków... Wazne ze to fajny facet i go kochasz..to sie liczy...bez miłości zaraz bedziesz szukać nastepnego...

Gość Eleeene
zlituje sie nad Toba :-P i powiem Ci takie cos : moja ciocia ma meza 9 lat starszego.To jest malzenstwo stare ( wujek ma 72 lata . Ale ciocia (zajefajna babka ) twierdzila juz dawno, ze to za duza roznica wieku. Juz od dawna mu sie nic nie chce , tylko by lezal na kanapie jak kocur, dawno jest gluchy ( telewizor bebni od lat ) , no i seks sie skonczyl po 44 roku zycia u wujka oczywiscie . Klapa w tych sferach . Zawsze sie smiala, ze takiego faceta to trzeba wystawic jak stare kapcie przy smietniku hahahhah Nie mozna generalizowac, ale chyba mlodszy lepiej rokuje -chyba !!! No i na litosc boska .nie wskakuj tak pod kazdego jednoczesnie . Okropna taka postawa.

Gość kukukukurydza
to jakiś dziwny dziad że po 40tce już mu się nie chciało :O

Gość kukukukurydza
poza tym napisała ze ma 44 lata i w łóżku jest super , jest też kasiasty i interesujący a tamten dziad chyba od zawsze był ramol :D

Gość Eleeene
chyba nie bo maja 3 dzieci :-P No moje kolezanki, ktore samotne sa, to oburza, ze tacy ponad 10 lat starsi sie o nie staraja .Nie chca takich starych dziadkow ( my tez juz stare hahah), ale taki 63 latek to juz chyba dziadek w papuciach -emeryt ).

Gość ankoluss
ale gdyby 10 lat młodsi was podrywali to by nie było oburzenia tylko pizda otwarta na zawołanie co nie ? :O

Gość ankoluss
poza tym co innego taki dziad 63 letni, a co innego taki młody co się wychowa na młodej :P

Gość Kraina budzi się ze snu
Mój mąż jest o 11 lat starszy ode mnie. Jesteśmy ze sobą szczęśliwi :) A Ty nie próbuj siedzieć na dwóch krzesłach jednocześnie, bo upadek na podłogę będzie bolesny.

Gość prawda bolii
kraina zmienisz zdanie jak przestanie cię dobrze jebać 🖐️

Gość rennia21
zdecydowanie młodszy

Gość ruty siuty arizona teksas
no ale z młodym nie ma super ruchania to bym się zastanowił.. znowu starszy nie wiadomo jak długo będzie ruchał.. tak źle i tak niedobrze, rozważałaś trzecią opcje ?

Gość Eleeene
ankoluss -mam prosbe do Ciebie.Czytaj uwaznie moje wpisy , nie bedziesz musial mnie obrazac. To bardzo prostackie wobec kobiety . Ja mam meza ciut starszego od siebie , bo taka uwazam roznice za optymalna i rozsadna .

Gość ankolusss
ohh jakże nudne by było moje życie gdybym się wiecznie kierował rozsądkiem :D

Gość Eleeene
ja wole nude, niz sparzyc sobie lapki :-P

Gość ankolusss
eee przynajmniej mam co wspominać :D

Gość Eleeene
wspomienia sa bezcenne -zgadzam sie . Dobranoc.

Gość mam dylemattt
nie wiem już co robić... kiedy leżę sobie ze swoim facetem to czuję jedynie takie poczucie bezpieczeństwa, wygodę, nie wiem jak to nazwać a kiedy z NIM to czuję że mogłabym umierać, takie nieopisane szczęście ....

To zależy od faceta. Są tacy co flaczeją i tracą wszelkie zdolności mentalne już na progu 40stki, a są tacy co mają 80lat i funkcjonują psychicznie lepiej od dużo młodszych. Skoro on jest bogaty i inteligentny, to raczej będzie typem żywotnego człowieka.

Gość mam dylemattt
jest baardzo żywotny.. we wszystkim mi odpowiada...