Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość kasia5266

Miesiąc temu poznałam faceta.Najpierw pisaliśmy a w sylwestra zdecydowaliśmy się spotkać razem z moimi i jego znajomymi.Było super spodobaliśmy się sobie i naprawdę zaiskrzyło.Potem spotkaliśmy się jeszcze kilka razy i często pisaliśmy.Do czasu aż on dowiedział się praca którą miał zacząć od stycznia jest nieaktualna.Zamknął się w sobie skupił na szukaniu innej i dużo rzadziej pisał.Potem znów spotkaliśmy się i było fajnie.Ale teraz to już jest dziwnie raz facet chce się spotkać raz nie.Nawet było tak że dwa razy umówił się i nie przyszedł(ale następnego dnia przepraszał) Ostatnio po takich podchodach w końcu przyszedł do mnie spędziliśmy romantyczne chwile wspominaliśmy sylwestra on mówił że mam nadzieję że to nie ostatni.Coś mówił że fajnie by było gdybyśmy obejrzeli jakiś film razem no i co teraz znów od 2 dni się nie odzywa.Nie rozumiem przecież jak się widzimy jest czuły przytula mnie całuje czasem mówi komplementy itp.a potem zachowuje się jakby nie wiedział czego chce.Dodam że miał dwie dziewczyny na których się niezle zawiódł zwłaszcza na jednej przez którą do dziś ma problemy.Czy może być tak że on boi się zaangażować?

Gość Sylwia A.
stracil prace, szuka nowej,musi uwazac na wydatki, bo nie wiadomo kiedy znajdzie prace. dlatego rzadziej dzwoni i cie zaprasza.