ambrosia 0 Napisano Styczeń 28, 2011 tak jak w temacie dzisiaj o 17 wyszedł mi pozytywny test owulacyjny,kiedy najlepiej sie poprzytulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojj pytanie :) Napisano Styczeń 28, 2011 tak i to szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcnjfnrkwe Napisano Styczeń 28, 2011 Jeśli masz ochotę i możliwość to i teraz:) Podobno czasem mniej ważne jest trafienie w dokładnie w ten dzień, a bardziej liczy się, żeby kochać się kiedy ma się no to ochotę i nie myśli o poczęciu :) Możesz już dziś się starać i w ciągu najbliższych dni też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Styczeń 28, 2011 no to zaraz idziemy,na małe co nie co:)heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nieudaczników Napisano Styczeń 28, 2011 od przytulania nie zachodzi się w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...........................??? Napisano Styczeń 28, 2011 Nie chcę Cię martwić ale nie zawsze dwie kreski na teście owulacyjnym oznaczają, ze ona faktycznie wystąpi.... Ja się cieszyłam przez 3 m-ce pozytywnym testem owu ale niestety monitoring pokazywał co innego :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nieudaczników Napisano Styczeń 28, 2011 mhhy koniec seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgodzę się z ...............?? Napisano Styczeń 29, 2011 Jedyna skuteczna metoda sprawdzajaca czy owu wystepuje jest monitoring u ginekologa. Testy owu sa niestety zawodne gdyz wykrywa on tylko pik hormonu lh, a nie owulacje. U niektorych kobiet zdarza sie ze mimo wzrostu hormonu lh i pozytywnego testu owu nie dochodzilo do pekniecia pecherzyka a wiec nie bylo szansy na zajscie w ciaze. Moim zdaniem szkoda kasy na te testy i lepiej zapisac sie do gina by sprawdzic czy jest owu. Moze niektorym kobietom testy owu pomogly w zajsciu w ciaze ale w obecnych czasach coraz wiecej dziewczyn ma problem z zajsciem w ciaze i najlepszym sposobem aby potwierdzic owu jest wg. mnie wizyta u lekarza. Ps. Autorko podstawa w zajsciu w ciaze jest to aby kochac sie dla przyjemnosci a nie dlatego by zajsc w ciaze. Im bardziej bedziesz pragnela zajsc tym dluzej moze sie nie udawac, bo nawet gdy oboje bedziecie zdrowi i z medycznego punktu widzenia wszystko bedzie oki to przez blokade psychiczna nic z Waszych staran nie wyjdzie. LUZ, LUZ i jeszcze raz LUZ!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jajeczko:) Napisano Maj 14, 2011 Ja robiłam test owulacyjny od 11 dnia cyklu bo mam nieregularne cykle i niebyłam pewna jak dlugi cykl bede miec. 15 dnia cyklu wyszły mi dwie kreseczki. kochalam sie tego 15 i 16 dnia i dzisiaj po 40 dniach jestem w ciąży. wiec chyba testy działają:) tylko zastanawia mnie czy jak kochałam sie z prezerwatywą 10 dnia to czy od tego stosunku mogłyby przeżyć plemniki jakby sie jakoś przedostały? Chciałabym dokadnie wiedziec z którego stosunku bede miec bobo;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorothi Napisano Maj 21, 2017 hejcia, proszę o podpowiedź, robię testy owu dwóch różnych firm i wg jednego jest wyraźna owu a wg drugiego nic, tylko jedna kreseczka :/ o co tu chodzi, któraś tak miała? już trzeci dzień wynik taki sam/rozbieżny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach