Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaallllllllooooooooooooo

On nie chce robic mi minety. Odmowic mu robienia loda?

Polecane posty

Dodam ze sie myje i dobrze wszystko pachnie ale on nie chce. Wazne ze ja mu robie loda i POLYKAM jego nasienie. ODMOWIC?

Ale ja tez chce miec przyjemnosc :(

Gość jak mozna lykac??????
a kieykolwiek Ci ja robil? mowi dlaczego nie chce robic? pytalas sie o to?

Robil 3 razy. Raz z zaskoczenia ale mowi ze nie moze juz bo za mokra jestem. Latwo mowic, zmusic sie nie da!

no to chyba oczywiste? nie wiem po co pytasz w ogóle:O pffff- palcem bym go nie tyknęła w takiej sytuacji :O egoistyczny palant:classic_cool::P

Gość hahahaahahhah
bo faceci to brudni egoiści, śmierdziele i nic nie chca dla kobiet robić, ważne żeby spuścić sie w usta a nie w gazetę

Gość IMO13246
Tuczysz sie na jego spermie i jeszcze Ci mało ?!

Juz go nie tkne!! A JAK!!

Gość hahahaahahhah
nie tykaj, ja mojemu nie robie, tez jest egoistą, czekam ż się nauczy kto jest panią

Gość dtghdghfh
Jak tobie to sprawia przyjemność, nie odmawiaj. A tak to pogadaj z nim może o tym, poznasz powód, wymyslicie coś :) Filozofią nic nie wskurasz

Gość hahahaahahhah
tyle hałasu i ja się nie dziwię, bo co to ma byc? facet sra na jaja i fujare i o loda prosi i jęczy jak beznadziejny pies, minety to nie łaska zrobić

Juz z nim gadalam!! On nie potrafi mi dac sensownej odpowiedzi, tylko tyle ze jestem za mokra! :| Tyle razy mowie ze juz mu loda nie zrobie ale tym razem obiecuje sobie naprawde!! KONIEC LODOW JAK NIE MA MINET!

U mnie jest dokladnie to samo. Jeczy jak pies, a jak mowie NIE to sie obraza :/

Gość hahahaahahhah
nie jestes gorsza, ani nie jestes słuzacą , nie rób tego dla niego, powiedz,ze sperma jest niespaczna i zbyt klejąca, faceci lubia jak cipka jest mokra,- Ci prawdziwi

skoro mowi ze jestes ZA MOKRA to znaczy, ze sie brzydzi, tylko mowi Ci w taki delikatny sposob jak widac to nie wynika z jego lenistwa, ale z tego, ze on tego nie lubi robic - i co? zmusisz go? i bedziesz miala frajde???

Gość hahahaahahhah
dupa blada Ty moze jestes uległa kobietą, służką nieszanującą się i zrobisz loda, nawet wtedy gdy fcet Cie opluje, szanujące kobiety chcą równości

i tak zrobie, przeciez ja tez czegos chce. Ja mu robie loda a on mi sie potrafi zapytac czy juz gotowa nawet bez dotkniecia mojej lachtaczki!!! NIE LUBI, MOZE POLUBBIC PRAWDA??

Gość hahahaahahhah
jak kocha to musi polubić, albo jak chociaż Cię szanuje, Ty tez nie musisz lubic loda robic, bo na przykład pachnie źle, albo jajca sa obsrane, dziewczyno walcz o swoje, nie jestesmy psami na zwołanie, cos nam sie należy

Kocham go i poprostu chce zeby bylo mu dobrze a nie ze odrazu sie nie szanuje. Wiele razy odzywalam sie na ten temat a on odwala ze kiedys to napewno mi zrobi;/

jestem w zwiazku partnerskim, nie zmuszamy sie wzajemnie do niczego, loda robic lubie - wiec robie :) nie wiem co u was sa za uklady ze musi byc po rowno - mineta za loda, palcowka za zwalenie konia, zrobienie herbaty za zrobienie kanapki itp. ??

Ja tez nie lubilam ale polubilam chociaz czasami sperma jest ohydna. Musze mu to stanowczo powiedziec wkoncu, wiele razy mowilam ze jak tak to w dwie dtrony a nie tylko jedna

Gość hahahaahahhah
nie mówiłabyc tak dupo blada,gdyby facet Cie zniedbywał i nie zrobiłby Ci nigdy minety np

sprobuj go jakos delikatnie oswajac - moze w kapieli, pod prysznicem, moze jakies zele smakowe? a moze po prostu niech ma pod reka chusteczke i niech Cie facet wyciera skoro mu za mokro :)

Piszesz tak bo twoj facet jest PRAWDZIWYM facetem i robi ci dobrze

Eh nie chodzi mi o to ze ja chce ale mi smutno ze on nie chce, smutno mi ze go moze odpycham albo cos :(

Brzydzi się, a co jak będzie chora? Np. krwotoku dostanie i nie będzie sama w stanie dojść do łazienki a krew jej z pochwy będzie tryskać, to też się będzie brzydził jej pomóc? Albo zatruje się będą wymioty i biegunka, będzie tak osłabiona, że będzie trzeba jej pomóc to on też nie pomoże bo się brzydzi? Bo ja tak to rozumiem właśnie Zmuszać nie ma sensu, ale rozmawiać trzeba