Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtek8

Mam dość Smoleńska, Katynia i narodowej martyrologii

Polecane posty

Gość kajtek8

Mam już dość tego kwękania i biadolenia.. Potrzebuję pracy, pieniędzy i bezpieczeństwa, a nie użalania się nad zmarłymi.. DOŚĆ TEGO..

Gość ja teeż
ja też ,ja też

Gość jak to zrobic?
masz racje..ja tez mam tego dosyc..Caly czas klepia o tym i tym samym odwracaja uwage od gospodarki..a raczej jej upadku:-(

Gość dtghdghfh
Dokładnie.. Tyle ludzi ginie codziennie, to chore. :/

a co dla ludzi żyjących ? może tak zamiast hołdów,pomników,odszkodowań,miliardów na nich dać coś ludziom żyjącym ? którzy istnieją marny nasz los w tym kraju

Gość kajtek8
Tak, pomników też mam dość.. Żeby postawić pomnik to muszą minąć lata, a nie parę miesięcy..

Gość kufaaaaa niedługo bede sie
bało otworzyć konserwe czy tam nie wydobedzie sie jakiś duch smoleńska 😠 odwracają tylko uwage ludzi od straaasznych podwyżek cen i pierdola jak potłuczeni ...😡

Gość ktoos9
ciekawe czy gdyby zginela Ci matka w tej katastrofie tez mialabys ta sprawe w ciemnej du pie

Całkowicie się z wami zgadzam. Co innego szacunek dla zmarłych a co innego ten cyrk który mamy. Komisje, zamachy, pikiety a wszystko tylko odwraca uwagę od palących problemów.

każdemu jak ktoś umrze to jest pogrzeb i koniec a oni żyją tą katastrofą i w kryzysie idą na to miliardy ludzie w polsce nie mają co do gara włożyć, nie stać ich na paliwo , oszczędzają a ci piertolą o tragedii smoleńskiej

Zmarłym nikt życia nie wróci, a katastrofa nie była wczoraj. Nie ma dnia by ktoś nie wspomniał o Smoleńsku.

Dziś oglądałem TV (telewizję TVN) i podali że koszt benzyny z zarobkiem rafinerii to 1,98 zł a pozostałe 3zł to podatki.

Ja też. Codziennie o tym nadają,a żadnych konkretnych faktów brak.Same głupoty jakieś.Tylu ludzi ginie na świecie ,i nikt nie robi z tego takiej afery jak ze Smoleńska :-o

Gość smoleńsk to historia
twoje wnuki i prapraprapraprawnuki będą się o tej historii uczyły, więc zamilcz i weź się za robotę 🖐️

Gość wpiszcie sie na facebooku
w Nowy dzien bez Smolenska

Ja na historii nie miałem o tym jak Lech Wałęsa skakał przez płot. Tym bardziej o rozmowach w Magdalence. Tak samo nie było informacji o śmierci gen. Sikorskiego. Czemu miała by być wzmianka o wypadku lotniczym w smoleńsku.

Gość Gotro
ja też mam dość. A najbardziej jest mi przykro, że pieniądze na odszkodowania poszły tak wielkie. A ledwo co wspomnieli o zawalonym suficie w KATOWICKIEJ hali:| Tam, to byli biedni ludzie

goowno dadzą te wasze akcjena fejsie, nieuki. Nie zdajecie sobie sprawy z tego, co wydarzyło się 10 kwietnia i z konsekwencji katastrofy.

Bo uczęszczałeś do szkoły w Uzbekistanie, męska rzecz? historyczny analfabetyzm to największa zbrodnia III RP 🖐️

zdajemy sobie sprawę, akcja ma otrzezwic glownie dziennikarzy, ktorzy zarabiaja na sensacji.

Gość ty wyżej nie bądz taki/a madra
...''goowno dadzą te wasze akcjena fejsie, nieuki. Nie zdajecie sobie sprawy z tego, co wydarzyło się 10 kwietnia i z konsekwencji katastrofy. Zdajemy sobie sprawe ale nie jestesmy moherami aby od tej pory zycie spędzac na kolanach z jekiem na ustach !!!! Walnij sie w łeb !!! kazdy ma rodziny i swoje zycie ,problemy itd itp... nie kazdy jak ty dewota siedzi i załamuje łapy z rozpoaczy nad tragedia ! ja mam dość i moja rodzina również ...wyłączam pudło bo nie moge juz tego słuychac ...

Gość powodzenia.
Dziennikarze zawsze zarabiali na sensacjach i akcja na fejsie tego nie zmieni. Co najwyżej wspomną o was w tv, dziennikarze podumają nad tym dlaczego młodzi ludzie mają dość wyjaśniania katastrofy - oczywiście żaden z nich nie wspomni, że młodzi ludzie to głupki - i tyle z waszych manifestacji :)

jak w Tv w powaznym programie wypowiada sie jeden piosenkarz z drugim, co sądza o katastrofie, co bylo przyczyna itd - toz to poaranoja, czekam, kiedy na ten temat Cichopek czy Jola Rutowicz sie wypowie, o ile juz tego nie zrobily.

Gość ty wyżej nie bądz taki/a madra
a kolejny powód do radości to odszkodowanie ,które zgarna rodziny ludzi którzy z pewnoscią byli ubezpieczeni ,nie byli biedni i pogrzeb mieli na koszt państwa ...Powiedz to matce której pijany kierowca potrącił dziecko na przejsciu i jest teraz kaleką ...matka straciła prace a ten ukochany rząd z kaczorem na czele wypiął sie na nią i zażadał aby żyła za 200 zł opiekuńczego dobre nie ?!!!!no rechocz teraz albo ogłoś zbiórke wsród rodzin smoleńskich na wózek dla tej dziewczyny !!!!!

Gość karrbonarra
Nie, nie zdajecie sobie sprawy. Dlaczego? 1. Katastrofa Tupolewa to największa POLITYCZNA tragedia od czasów II wojny światowej. 2. Żyjemy w społeczeństwie bombardowanym informacjami zewsząd. Jak były powodzie, to tacy jak wy zakładali topy o tym, że life goes on, chooy nas powódź obchodzi, skończcie z tym. 3. Macie dość Smoleńska? Wyłączcie tv, radio, nie czytajcie info z kraju w necie, nikt was nie zmusza.

jak sie dziennikarzom jasno powie, ze juz ludzie nie chca ich sluchac/czytac - moze sie zajma czym innym , bo przeciez zyja z tego, za ktos ich czyta/ sluucha/

Gość a wyobrażasz sobie Żyda
co ma dośc holocaustu?

Stawki podatków paliwowych wyglądają tak: Benzyna (za e-petrol.pl) Pb98, Pb95, U95 Akcyza 1565,00 PLN/m3 (1000L) Opłata paliwowa 95,19 PLN/m3 (1000L) czyli 1,56zł + 0,09zł = 1,67zł oraz VAT 23% więc podatek od podatku 1,67 * 1,23 = 2,05 zł a jeszcze dochodzi VAT od marży i realnej wartości paliwa

Gość największą polityczną tragedią
było to ze kaczor wbrew wszelkim regółom aby na złość zrobić wszystkim rapraszał na prawo i lewo wszystkich do tupolewa !!!No i pewnie aby nas wkoorwić i skłócić to wziął i zabił ...kuzwa dzieciaki idzcie spac