Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrenaliiinaa

Problem z mamą. Pomocy

Polecane posty

Gość adrenaliiinaa

Mam 24 lata. tak sie ulozylo w moim zyciu, że nadal mieszkam z rodzicami a wszystkie moje związki rozpadły się. Pomimo tego jestem dośc zadowoloną z zycia dziewczyną. Pracuje, czasem imprezuje i czasem mam tez ochote wypić sobie w domu. Nie chodzi o to ze chce się upic, raz na jakiś czas mam ochotę wypić sobie 2, 3 piwa. rozumiem, ze moze nie powinnam itp, ale to w koncu moje zycie. A moja mama ciągle patrzy co robie, ile pije, zagląda mi w szafy, spogląda w oczy. Gdy chce wypic sobie piwko atakuje mnie od razu pare razy podczas pól godziny. Nie pije nalogowo, może raz na 2 tyg, czasem na tydzien. Ale mam tego dosc, czy ja mam 15 lat? :( I tak ze wszystkim...

Gość adrenaliiinaa
Czy to normalne?

Gość Lao21
Ja się nie chce czepiać ale kobitoo czas na swoje mieszkanko ;)) I Ty będziesz miała spokój i mama ;)

Gość adrenaliiinaa
Ale problem w tym ze ona nie chce zebym sie wyprowadzila :(

Gość sonya brava
hihi. ja mam podobnie. jak wypije pol piwa to mama pyta czy aby nie jestem alkoholiczk.a:))) wypijam tak ze 2-3 w tyg

Mam to samo. Z tym ze u mne babcia tak jojczy Mieszka z Nami ( ja czyli jej wnuczka i moj maz ) i jest tragedia kazde wyjsciez piwo papieros jest komentowane do znudzenia do obrzydznia. Babcia nie ma gdzie pojsc-dluga historia a nas kur,wi,ca strzela olewaj zaznaczam my oboje dorosli pracujacy pomagajacy babci