Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelwroc3@o2.pl

Czy nie zdradzacie, bo się boicie????

Polecane posty

Gość pawelwroc3@o2.pl

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie i zarazem zwracam się do osób, w których związkach pojawiła się rutyna. Powiem tak... mam 32 lata, jestem żonaty 10 lat, mam pracę... mieszkanie.... dziecko.... poukładane życie.... i niby wszystko jest ok, ale w łóżku wszystko już wygasło.... Od pewnego czasu zastanawiam się nad poznaniem Przyjaciółki, której związek wygląda podobnie, ale boję się, że wszystko się wyda, a nie chcę nic zmieniać w moim "poukładanym" życiu i tylko to jeszcze powstrzymuje mnie przed zdradą... Moje pytanie do Was brzmi tak: czy macie podobnie? Czy nie zdradzacie, bo boicie się, że się wyda???

Gość saraaaaa
tak mamy podobnie...

Gość po tych slowach
nie zdradzam bo nie chcialabym byc nigdy zdradzona. jezeli mialabym opuknac sie z innym to rwonie dobrze uczciwie moge powiedziec obecnemu, ze to koniec.

Gość pawelwroc3@o2.pl
Coś w tym jest....

A gdzie jakieś zasady? Wiesz, że żonę to zaboli i będzie cierpieć? Możesz przynieść do domu jakąś chorobę. Dobrze się zastanów. To, że w łóżku wygasło można spróbować najpierw naprawić. Przecież z jakiegoś powodu z nią się ożeniłeś. Co byś zrobił jak twoja żona by cię zdradziła? Byłoby ci to obojętne?

Gość pawelwroc3@o2.pl
Masz rację, ale pewnych sytuacji nie da się opowiedzieć w 5min i na forum.... A poza tym nie chcę mówić o niczyjej winie takiej sytuacji bo ona zawsze leży po obu stronach.... Jeszcze nie zdradziłem.... Ale walka jest nierówna....