Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nova_yasminellowiczka

Cena Yasminelle- śląsk

Polecane posty

Gość nova_yasminellowiczka

Lekarz przepisał mi Yasminelle, mam zacząć brać za niedługo, ale kompletnie nie wiem ile te tabletki kosztują średnio i gdzie je mogę dostać najtaniej, albo przynajmniej w rozsądnej cenie. Chodzi mi o Śląsk, konkretnie aglomerację śląską. Czy któraś z Was może mi pomóc i powiedzieć gdzie i za ile kupuje Yasminellę?

Gość sama niewiemm
Agussia- tak drogo?! Ja znalazłam na www.doz.pl za 43zł z groszami. Zamawiasz przez internet i wybierasz miejsce odbioru w aptece Dbam o Zdrowie. Czytałam, że dziewczyny płacą po 38zł, nawet 35, ale żadna nie była ze śląska i wypowiedzi były sprzed 2ch/3ch lat, dlatego założyłam topik o śląsku.

Gość knurowianka389
W Knurowie Apteka za grosze daje Yasminelle za 35,50zł, więc jest to bardzo konkurencyjna cena. Zresztą generalnie mają tam tanie antykoncepty:-)

Gość sama niewiemm
chyba, że tak:) Mnie się raczej nie przelewa, dlatego pytam. Bo za zaoszczędzone 5zł w skali roku mam już jedno opakowanie więcej:) A jak w ogóle się czujesz po tych tabletkach?

Gość sama niewiemm
rzeczywiście 35,50 to niezła cena, chyba będę musiała się przejechać:)

Gość sama niewiemm
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gowi
Nie wiem czy dostaniesz Yasminell taniej niż za te 35 zł. Warto się chyba jednak przejechac do tej Za Grosze. W sumie podejrzewam, że nie masz do Knurowa daleko - pamiętaj: NA ŚLĄSKU WSZĘDZIE JEST BLISKO:-)))))))