Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekkk3

Dlaczego Wy Kobiety jestescie wiecznie do USŁUG swojemu facetowi?

Polecane posty

Gość antekkk3
Dziekuje ;) Bo celem moim nie jest obrazanie czy naskakiwanie. Po prostu chciałbym jakoś do was przemówić , wpłynąc i hmm.. mam pytanie: dlaczego? Dlaczego myslicie ze do szczescia zwiąku trzeba "robić kanapki" Najgorsze jest to, że jestem osobą naprawde towarzyską i znam wiele kobiet. To nie klamstwo, zę ok 90 % tak robi. Przepraszam ale: Rzygac sie chce. Dlaczego tak trudno znalezc taką, która kanapki nie zrobi? ...:(

trele morele-racja antek3 panie wymadrzalski, tak gadasz, ale z reguly jest tak, ze jak duzo robimy to zle, a jak malo robimy, to pozniej jest to wypominane przy klotni, a najlepiej to w ogole juz wychodzi przy rozstaniu ("ta to nic w domu nie robila"), tak samo jest z pieniedzmi u was , jak kobieta siedzi z dzieckiem i razem ustaliliscie , ze tylko ty jako facet pracujesz, to on predzej czy pozniej ci to wypomni. wiec nie tylko kobiety sa hipokrytami tak jak wy to zawsze mowicie hehehehe, żal

Gość antekkk3
żona: tylko dlaczego jestes tak rzadkim okazem na tym swiecie i rzadko spotykanym? I do tego jeszcze zajętym? :) sos, zrobiłbym dożo, ale chyba w dowód mojej milości nie musze być slużącym. Nie musze ze scierką latać, nie musze odkurzac kaloryferów, nie musze pytać, czy paznokcie ma zrobione, czy moze nie, a jesli nie to moze jej wymalować... Nie wstaje rano by podkrecić rano wlosy mojej kobiecie, by podetrzec jej tylek i podać szminkę. To nie o to w związku chodzi. Choć może i o to... Demokracja nadaje prawa Ale ja takiego nie chce...

Gość antekkk3
dużo* :)

Gość bulbulbul
jest trochę racji w tym co mówicie Antku i Zdesperowana. Nie zdarzyło mi się permanentnie robić kanapek swojemu facetowi. Okazjonalnie - owszem - jak poprosił, bo się spóźniał do pracy. Ale to była rzadkość. Rączki ma. Nie prosiłam też notorycznie o przygotowanie kanapki dla mnie. Ale jeśli potraktujemy kanapkę metaforycznie to mam pytanie co do granicy samotności w związku? Jak to widzicie? Kiedy jestem ja-osoba, a kiedy zaczynam się ja-służka. W momencie obiadu 3 razy w tygodniu? Kiedy wybieram swoje towarzystwo zamiast wspólnego filmu to już jestem egoistka, zapatrzona w siebie egocentryczka, czy może nie? Bo dla mnie przestrzeń w związku jest ważna, ale ważne jest też partnerstwo. Nie mam nic na przeciwko ugotowaniu obiadu, pod warunkiem, że odwdzięczysz mi się tym samym.

Gość a ja wam współczuję
że traktujecie cokolwiek w małżeństwie jako USŁUGIWANIE :O nie widzę nic dziwnego w tym, że przyrządzam mojemu mężowi posiłki tak samo jak nie widzę nic dziwnego w tym, że on naprawia zepsute sprzęty