Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany0000

moja dziewczyna chce sie calowac z innymi

Polecane posty

Gość zaklopotany0000

Mam problem, jestem z dziewczyną juz ponad pół roku. Ona przed tem prowadzila bardzo imprezowy tryb zycia, chodzila na imprezy i calowała róznych kolesi. Teraz jestesmy razem szczesliwi i bardzo sie obydwoje kochamy i sobie ufamy. Ona jednak mowi mi, ze nie bedzie umiala wytrzymac do konca zycia nie calujac nikogo innego i ze chcialaby czasem kogos innego przelizac. Ja oczywiscie sie na to nie zgadzam, a ona do mnie, ze to ją ogranicza. Nie wiem co robic, czy ja jej nie wystarczam? Ciagle mnie zapewnia, ze to nie o to chodzi, bo mnie kocha nad zycie i nie chce nikogo innego, ale chce, zebym ją zrozumial. CO ROBIC, POMOCYY?

Gość zaklopotany0000
czemu niby?

Gość zaklopotany0000
Kurde, ludzie, mieliscie tak kiedys???????

ja jestem z facetem już rok i mogę się walić ze wszystkimi po kolei :D nie przeszkadza mu to :D nawet z psami :D

Gość nie mieliśmy ale widze ze
u ciebie juz sie ferie zaczeły dziecko

Gość zaklopotany0000
to jest na serio a Wy sie nabijacie ;/

o bozeeeeee...... tak najprosciej mowiac nie wystarczasz jej i predziej czy pozniej cie zdradzi a pozniej zostawi.... jestescie za mlodzi na zwiazki lub po prostu nie dojrzali emocjonalnie i psychicznie

Gość Młodapolska
jestem taka jak Twoja dziewczyna. mój mężczyzna jest osobą która kocham i jest dla mie najwazniejszy , na nim mi zależy. to nie jest cos takiego by mi nie wystarczał, albo wole kogos innego. bo tylko on jest dla mnie tak atrakcyjny.

Gość zaklopotany0000
ona mi mówi to samo. nie potrafi tego wytlumaczyc, poprostu kiedys calowala kilku na jednej imprezie, a teraz ma tylko mnie do konca zycia i mowi, ze to ja przytlacza...

Gość karolinakaro
ja też mam to samo. najchetniej przelizalabym jego kumpla, ale mi glupio go zdradzac. nie chodzi o to, ze mi on nie wsytarcza, ale chce tez innych...

Gość Alejandro Souza
prawie kazda tak ma, yebane szmaty

Gość Alejandro Souza
prawie kazda tak ma, yebane szmaty

Gość RPK
głupie dziwki nie wystaczy im jeden kutas w ryju to musza wszystko stestowac... ona jak taka jest to na starosc tez bedzie taka szmata dopoki chodzic bedzie umiała niestety wiekszosc dziewczyn taka jest i nie masz sie co dziwic ona bd mowic jestes najwspanialszy najlepszy bedzie miala najlepsze zalety a bedzie ci rogi przyprawiac ... :)