Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjfmnisnie

Pyatnie do Kobiet

Polecane posty

Gość rjfmnisnie

Witam was wszystkie. Jestem nastalatka 16 letnia . Dostałem okres 26 grudnia a skonczył mi sie 3 stycznia na drugi dzien zrobiłam chłopakwi dobrze całowalimy sie i on mi zrobił dobrze. 8 stycznie maiałam taki sluz czarny wygladało to jak konowka okresu. Tak 2 dni po Tym zaczeły mnie bolec jajniki raz prawy raz lewy po 5 :(:(dniach ustapiło . mam okres nie regularny i czasami mi mocno pobolewa brzuch tak jak bym:(:(:( miała juz go dostac i zaraz przestaje mam tak pare razy na dzien :(:(:(:(. Załuje tego co robiłam i boje sie ze nie dostanie okresu i jestem w Ciąży czy to mozliwe . jak bede Mama mnie zabije. Przepraszam was za błedy bo sie strasznie częsę. Prosze o pomoc :(:(:( jescze dodam ze rok temu dostałęm 1 stycznia okres a nie weim czy to pomoze prosze o pomoc ..::(:(:(:((:

Gość rjfmnisnie
zapomniałem dodac ze robiłam test i wyszedł negtywny robiłam go 2 dni temu

Gość to mój pseudonim
HAHAHAHAHAHA 🌼 świetne :)

Gość rjfmnisnie
??

Gość rjfmnisnie
ustami ale po zrobienu mu loda załowalismy sie i on mi robił minete czy mogałam zajsc

Zapłodnienie moze nastapic w czasie wytrysku, a do wytrysku potrzebny jest penis. Nie usta, nie jezyk,nie palce. Penis!!! Nastepnym razem zanim wpakujesz sie chlopakowi do łózka i zrobisz cos o czym nie masz bladego pojecia poczytaj o tym.. Poza tym jak to ktos kiedyś powiedział "jesli masz obawy ze mozesz być w ciązy onacza ze nie jestes gotowa na sex"

Gość to mój pseudonim
Zielona Wyspo ale sie dałaś nabrać na marne prowo :(

Gość rjfmnisnie
dziekuje ulzyło mi troche ale mam takie dziwne obiawy czym to moez byc spowodowane stresem ?