Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjfmnisnie

prosze naprawde o pomoc :(:(

Polecane posty

Gość rjfmnisnie

Witam was wszystkie. Jestem nastalatka 16 letnia . Dostałem okres 26 grudnia a skonczył mi sie 3 stycznia na drugi dzien zrobiłam chłopakwi dobrze całowalimy sie i on mi zrobił dobrze. 8 stycznie maiałam taki sluz czarny wygladało to jak konowka okresu. Tak 2 dni po Tym zaczeły mnie bolec jajniki raz prawy raz lewy po 5 :(:(dniach ustapiło . mam okres nie regularny i czasami mi mocno pobolewa brzuch tak jak bym:(:(:( miała juz go dostac i zaraz przestaje mam tak pare razy na dzien :(:(:(:(. Załuje tego co robiłam i boje sie ze nie dostanie okresu i jestem w Ciąży czy to mozliwe . jak bede Mama mnie zabije. Przepraszam was za błedy bo sie strasznie częsę. Prosze o pomoc :(:(:( jescze dodam ze rok temu dostałęm 1 stycznia okres a nie weim czy to pomoze prosze o pomoc ..::(:(:(:((: zrobiłem test Ciazowy i wyszło ze brak ciazy zrobiłam go 2 dni temu nie wiem czy warto temu wierzyc

Gość rjfmnisnie
był orzeszek do dziupli ale mleczko wylało na piasek

Gość rjfmnisnie
nie nie było0 sex był 7 miesiecy temu ale strasznie sie boje ze mogłam zajsc od tego co opisałam wczesniej

Gość sretetete
Ale wy uprawialiście seks czy nie? Bo dla mnie "robienie sobie dobrze" oznacza oral, a od tego się nie zachodzi.

Gość rjfmnisnie
ja mu robiłąm loda całowalismy sie i zaraz robił minete

Gość sretetete
szansa na zajście w takiej sytuacji jest mniej niż minimalna, natomiast raczej na pewno masz jakieś zaburzenia hormonalne wymagające wizyty u ginekologa, co radzę uczynić:)

Gość rjfmnisnie
dziekuje ulzyło mi troche ale mam takie dziwne obiawy czym to moez byc spowodowane stresem ?