Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssselcia

Rzucił mnie chłopak CO Z SOBA POCZĄĆ zadecydowala kasa

Polecane posty

Cześć zapewne macie dość takich łzawych historii - ale mam problem otóż PO 3 LATACH ZWIĄZKU RZUCYŁ MNIE NARZECZNY i jestem rozgoryczona tym, spać nie mogę od tygodnia o jedzeniu przypominam sobie jak poczuje zawrót głowy w racy wziełam tydzień urlopu bezplatnego... ehhh jestem zalamana POKRÓTCE PRZEDSTAWIĘ SYTUACJE Mam 27 lat B. 35l. pochodze z malej miejscowosci na podkarpaciu zawsze marzylam aby wyrwać sie do wielkiego miasta krecil mnie swiat po liceum wyjecham na studia do edynburga moi rodzce maja piekarnie interes sie im zawsze krecil wiec studia zagraniczne byly w zasiegu mojej reki po studiach dostalam staz w miedzynarod korporacji w londynie okazalo sie ze w pw krakowie dziala ksiagowosc firmy wiec automatycznie zepchneli mnie do krk w sumie nawet sie cieszylam praca i zasady sdpelniala moje oczekiwania i do domu blisko. przeprowadzilam sie do krk zawsze bylam aktywna wiec dzien bez jakiejs formy aktywnej byl stracony i pewnego dnia postanowilam poszalec na silowni katem oka widzialam ze bylam na obserwacji byl to B. jest starszy odemnie o 8 lat ale nigdy tego nieodczuwalismy w relacjach zawsze mielismy o czym rozmawiac podobne wyczucie styluhumoru itp wiedzialam ze jest prezesem duzej firmy wiec myslalam z czym do czego z reguly nie przyjmowalam drogich prezentow lubialam go nie chcialam aby polaczylo nas wieksze uczucie ale tak sie jednak stalo i zaczelo poniewaz mial nienormowany cza pracy wiec robil co mu sie zywnie chcialo zima weekend z kolegami we wloszech na nartach wakacje pare rAZY W ROKU KONIECZNIE NA POLUDNIOWEJ POLKuli a ja coraz barzdie utwierdzalam sie ze jestemy z innych bajek oczywisice wpsominalam mu o tym z zcaestotliwoscia 3 razyw mies glownie podczas klotni nie dal mi odejsc od siebie zdarzyl sie ze w przyplywie zlsci uderzyl mnie oczywiscie oddawalam mu z poczworna sila dziwna regula zwiazkowa ale zycie o nie bajka i co statnio bylam mies w niemczech firma mnie wyslala a on oswiadcza mi w drodze z lotniska ze miedzynami koniec aktualnie spotyka sie z 21 letnia studentka jak udalo mi sie ustalic wszyscy znajomi rodzina bija mu na glowe a on nic niewrove do niego swoj honor mam ale jestem zalamana naprawde szczescie w nieszczesciu ze po przeprowadzce do iego nie zrzeklam sie praw do mieszkania ktore tez firma oplaca i mam gdzie mieszkac wczoraj dzwonil przepraaszal plakal wyslal kurierem kwiaty bizuterie bizutrerie zwrovcilam kwiaty wyrzucilam pierscionek zareczynowy ktory jest waw=rt nie wiem co z jim zrobic myslalam by wystawic na ebuy lub allegro i wyslac mu linka ale naszczescie szybko ten glupi pomysl przeszedl CO ROBIC dzwonia na zmiane jego mama siostra znajomi a ja mam totalny metlik czuje sie upokorzona i bardzo zraniona nie wiem co robic :(

Gość blowwww
ale ciężko się to czyta...zero przecinków :O

Gość ;kjbpy78
jakas glupia picz to pisala:o