Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BladowłosaMerz.

Samotna jestem...

Polecane posty

Gość BladowłosaMerz.

Gdzie można poznać kogoś ciekawego? Ciężko mi samej... Tylko niech to będzie inteligentny i czuły facet, a nie pustak. Długie włosy mile widziane :)

Gość BladowłosaMerz.
...

Gość shshshhs
lol faceci z dlugimi wlosami to zazwyczaj zadufane w sobie chamy i prostaki.

Gość IMO13246
bla, bla, bla? Buuuu hu hu hu... Bla, bla, bla, wymagania. Wymagania, wymagania :)

Gość BladowłosaMerz.
Tacy faceci są głównie dumni, a ja potrafię być tylko z kimś, kto wzbudza we mnie podziw i respekt. Niestety większość facetów to żenada na dwóch girkach...:o

Gość lgllflf
A może kilka słów o sobie ?

Na pewno nie na kafeterii :D Jak w realu nie dajesz rady to zawsze jest jeszcze jakaś sympatia.pl lub fotka.pl , można też na czatach

Gość BladowłosaMerz.
Antimatter Obojętnie czego będzie słuchał, byleby było to męskie. A nie na przykład gotycki metal, choć sama przepadam. Black metale wzbudzają respekt, o tak... Nie to co przeciętni...

Gość IMO13246
Sniff sniff. Ahhh, zgniło-słodki zapaszek desperacji. Tak pachnie kafeteria.

Gość BladowłosaMerz.
Na czatach sami zboczeńce :) 172 wzrostu, waga ok.52 kg, oczy niebiesko-szare, włosy blond za ramiona, fanka rocka i poezji Ale nie szukam faceta na kafe, bo wiadomo jacy tu się udzielają :o Pytam tylko gdzie szukać ewentualnie...

Gość BladowłosaMerz.
Antimatter death, doom, thrash, heavy...

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 Przecież tylko pytam :D Czasem udaje mi się poznać kogoś na koncertach, ale może są jeszcze inne sposoby...

Gość IMO13246
@BladowłosaMerz. Na czatach sami zboczeńce "Ale nie szukam faceta na kafe, bo wiadomo jacy tu się udzielają (..)" Toż to potwarz! Czysta, beszczelna potwarz!

''fanka rocka i poezji'' to raczej do black'a nie pasuje, chyba ze Ci zagrowluuuuje poetycko, satanistyczną nutkę. :) Na kafe nie znajdziesz ''normalnych blackmetali'' ale na fotce to tym bardziej. :) O sympatii wiem niewiele, wiec Ci nie poradze hmm...

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 A co można myśleć o facetach, którzy non stop plują żółcią na damskim forum, albo się wymądrzają jak ty... Antimatter Nie szukam kogoś podobnego do mnie, po prostu lubię takie klimaty u faceta. Tylko tacy są porządni, przeciętni myślą tylko o jednym, żadnych pasji, ideologii...O boże...

Gość lgllflf
Masz dziwne wymagania. Dla mnie to przebieranie się za nietoperze ,nie ma nic wspólnego z męskością.Jak sobie znajdziesz takie duże dziecko to pamiętaj że w przyszłości to ty jego będziesz utrzymywać.

Gość BladowłosaMerz.
MałaBlondynka Wiesz to z autopsji?

Gość BladowłosaMerz.
lgllflf Co Ty tam wiesz... Mój eks był wampirem, bladym i dostojnym. Miał świetne ciuchy i w ogóle... Wzbudzał strach i podziw, pił moją krew. To było fascynujące i chciałabym coś podobnego jeszcze przeżyć... Ja mam gdzieś "zaradnych" nudziarzy, nie kręcą mnie zwykłe śmierdziele...

Gość IMO13246
No nie! Personalny atak! I to tak z nienacka! Nie denerwuj bestii...

Oj poznałam na prawdę fajnych ludzi na czaterii, z niektórymi przyjaźnię się już od kilku lat ale nie szukałam tam miłości tylko pogadanek. Jakoś zawsze wyczuwałam dupków na początku rozmowy a "perełki" tam się na prawdę zdarzają :)

BladowłosaMerz. ''Tylko tacy są porządni, przeciętni myślą tylko o jednym, żadnych pasji, ideologii...O boże...'' Muszę Cie rozczarować. Troche w tej ''porządnej'' subkulturze przebywałem i wiem co mówię. Ideologię może mieć każdy, nie ważne jakiej muzyki słucha. Trash, heavy, death, black.. no faktycznie, tacy ludzie mają pasji mnóstwo, złopać piwo na koncercie i napie* w pogo.

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 Pfff...Ty myślisz, że jesteś taki och i ach, prawda? A jednak nie jesteś... Choćbyś nie wiem jaką polszczyzną się wysławiał tutaj, co za dużo to nie zdrowo. I to odrzuca też.

Gość IMO13246
0_0 Ile masz lat?

Gość BladowłosaMerz.
MałaBlondynka To może sprawdzę, co mi szkodzi. Raz tam byłam to rzeczywiście poznałam faceta o podobnym guście, ale niestety był juz po 40stce :D Antimatter Nie każdy ma tylko takie pasje, jak to określiłeś... Akurat też mam takich znajomych i wiem co mówię. Tylko, że ciężko o coś stałego, zawsze wynika jakiś problem i jest rozstanie.

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 Damy o wiek się nie pyta, ale odpowiem - 20. A Ty? Bo brzmisz na co najmniej 50...