Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BladowłosaMerz.

Samotna jestem...

Polecane posty

Gość BladowłosaMerz.
asdftjkl;awsedrftgy :D Ty chyba już śpisz człowieku :o

Gość IMO13246
Pokaz mi w dzisiejszych czasach damę, to ja pokaże Ci różowego słonia. Polszczyzna na poziomie jest zawsze mile widziana, przynajmniej dla mnie. A kwestia złosliwosci? Powiedzmy, że podpuszczam dla własnej rozrywki, nie Twojej/Waszej. 50x2:4 i masz!

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 To "zazdroszczę" fascynującego życia, skoro masz takie rozrywki... :D

Gość IMO13246
Pozwól, że zwinę się w kłębek i ululam płaczem do snu.

''Nie każdy ma tylko takie pasje, jak to określiłeś... Akurat też mam takich znajomych i wiem co mówię. Tylko, że ciężko o coś stałego, zawsze wynika jakiś problem i jest rozstanie.'' No ale nie rozumiem o jakie pasje Ci chodzi, wampiryzm, okultyzm? Takie coś Cię interesuje?

Gość BladowłosaMerz.
Antimatter Dokładnie o takie... Lubię fanatyków swoich idei również.

Gość IMO13246
Spadam z tąd. Sczerze zycze autorce aby sobie znalazła swojego długowłosego, rozlubowanego w krwi miesięcznej adonisa, rodem ze szmiry pod tytułem "Zmierzch". Powodzenia ;)

Gość BladowłosaMerz.
IMO13246 Nie dziękuję, noł lajfie

''Antimatter Dokładnie o takie... Lubię fanatyków swoich idei również'' No to życzę powodzenia. Do Twoich wymagań to pasuje tylko Varg z Burzuma, ew wskrzeszony Adolf. Sorry, Dobranoc. Ave Doom metal.

Gość BladowłosaMerz.
Wiedziałam, że tu mnie nikt nie zrozumie

''Wiedziałam, że tu mnie nikt nie zrozumie '' Ależ rozumiem, sam interesuje sie różnymi pdoobnymi rzeczami, ale interesowanei się jakimiś zjawiskami, czy chociażby wampirami a fanatyzm, picie krwi swojego partnera itp to sorry, ale są pewne granice i każdy Ci to powie (przy zdrowych zmysłach) nie ważne jakiego gatunku słucha. Ale rozumiem Twój ''fanatzym'' bo dobrze znam ideologię metali, musi być mrocznie, chamsko, wulgarnie ale przy tym by nikt nas nie posądził o brak intelektu. Myśle, że masz nei wiecej niż 20 lat, moze jeszcze z tego fanatyzmu wyrośniesz, część.

Gość ricardos28
Co za głupia peezda, kto by taka chciał

Ja akurat jestem metalowcem i szukam miłej dziewczyny, żeby się spotkać, pójść na kawę.:) Jeśli tu jeszcze zaglądasz to możesz napisać na gg: 953253.:) Z gatunków słucham głównie thrashu i hardcore'u z różnymi domieszkami innych gatunków.:) Jestem fanem Black label society, Black river, Lamb of god i wielu innych. Także to chyba dość męska muzyka.:) Pozdrawiam Bladowłosą.:)

Metale mescy ? Toz to sa w wiekszosci outsajderzy jakich malo, ktorzy musza dorosnac do normalnego zycia. Tez kiedys mialem naprawde dlugie wlosy i sluchalem metalu. Niezla muzyka ale nie mozna tego za czesto sluchac bez zmian na psychice. W ogole to prowokacja do dupy z tego tematu, autorka za bardzo tipsami zajezdza.