Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .facet.

Jak pozbyć się natrętnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość .facet.

Mam problem z pewną dziewczyną. Poznaliśmy się w internecie i nawet nie widzieliśmy się na oczy. Taka znajomość trwała ok. roku, dość często do siebie pisaliśmy, dzwoniliśmy. Dochodziło nawet do seksu przez telefon. Generalnie dziwna historia. W listopadzie zeszłego roku poznałem pewną dziewczynę, z którą jesteśmy już parą. Wtedy urwałem kontakt z tamtą internetową znajomością. Uważam że miałem do tego prawo. Niczego sobie po tym nie obiecywaliśmy, w dodatku dzieliła nas bardzo duża odległość, tak wiec od razu wiedziałem, że nic z tego nie będzie. Napisałem jej tylko maila, żeby już do mnie więcej się nie odzywała, że poznałem kogoś i chcę zbudować normalny związek. Wkurzyła się i zamilkła na jakiś czas. Myślałem że już się nie odezwie. No ale od ok. 3 tygodni napastuje mnie smsami i telefonami. Pisze z różnych numerów, jakieś głupoty w stylu "zdradziłeś mnie" itp. Dzwoni też z zastrzeżonych nr, po czym się rozłącza. Czasami dostaję od niej smsy w nocy z głupumi tekstami. Moja obecna dziewczyna już zaczyna coś podejrzewać i nie jest to fajna sytuacja. Ja konsekwentnie olewam tamtą, milczę, nie odpisuję na jej smsy. Najchętniej to zmieniłbym nr telefonu, ale to nie wczodzi na razie w grę, bo mam umowę na abonament i niełatwo ją rozwiązać bez dużych strat finansowych. Co w takiej sytuacji robić? Ktoś się spotkał z taką natrętną osobą?

Gość jawiemnajlepiej
Co w sobie masz ze tak na Ciebie 'leci' :) hmm nie odpisuj nie odbieraj... olewaj delikatnie... w koncu sie odczepi teraz pokazuje ze tak latwo sie jej nei pozbedziesz ale to minie...

Gość do faccet
zmień numer to się da zrobić

Gość .facet.
Nie mam pojęcia co mam w sobie :) Najwidoczniej przez ten rok czasu bardzo przyzwyczaiła się do naszych "spotkań" w internecie i rozmów przez telefon. Ale żeby aż tak?

Gość do faccet
jednak miło że jest się kochanym co? może czuje się poniżona, zlekceważona, moze nie rozumie.... itd