Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlowMoutionxD

Popęd seksualny jak u faceta

Polecane posty

Gość SlowMoutionxD

Cześć! Mam na inię Weronika i chciałabym poprosić was o radę. A mianowicie chodzi o to, że mam popęd seksualny jak u mężczyzny. Niedawno skończyłam 17 lat (wiem, że nie jestem jeszcze do końca dojrzała ale proszę o wysłuchanie) Mam stałego partnera. Jestem z Nim ponad rok. Ma na imię Adrian. On Ma 19 lat. Adrian strasznie boi się, abym nie zaszła w ciążę więc uważamy na moja dni płodne i niepłodne. Codziennie mierzę sobie temperaturę przed wstaniem z łóżka i tak dalej (ale to już inna bajka) Zatem uprawiamy seks co miesiąc. (nie w każdy) Chyba, że przyjdzie nagłą potrzeba to wtedy prezerwatywa. Dobra a teraz już opowiadam o moim problemie: Codziennie, mój chłopak jest strasznie podniecający. odkąd z Nim jestem nie było dnia kiedy by nie był podniecający chyba, że w troszkę kłótliwe dni. U Adriana jest troszkę inaczej. U Niego nie ma takiego popędu seksualnego. Ja mam codziennie straszną ochotę na (nie tyle że seks) ale nawet chciałabym samego dotykania. Czucia Jego obecności. Jego bliskości. Nawet wzajemnej masturbacji. On bardzo rzadko ma na to ochotę, a ja mam codziennie. A Kiedy mi odmówi (co się bardzo często zdarza) odruchowo się obrażam ;( I czuję się poprostu niezaspokojna. Codziennie Go dotykam i codziennie mam nadzieję, że coś zrobi. Wychodzi bardzo rzadko. Czy myślicie że mam problem z popędem? Czy raczej już przestałam być podniecająca dla Adriana? Czy może z Nim coś jest nie tak?? Jak kiedyś wdrążyłam na ten temat, powiedział mi, że jest za bardzo leniwy. Dzisiaj gdy zapytałam Go czy mnie "wytarmosi" (bo tak to nazywamy) odpowiedział, że nie ma ochoty. i Wiadomo jaka była moja reakcja. Proszę tylko bez wyzwisk, że jestem jakaś "ninfomanka" Proszę o pomoc!!!

nie masz problemu po prostu masz duże potrzeby seksualne a Twój partner mniejsze. niestety nie dopasowaliście się temperamentami i prędzej czy później albo go zostawisz albo go zdradzisz taka jest prawda wspomnisz moje słowa

Gość SlowMoutionxD
Nie zdradzę Go. Za bardzo Go kocham. Nawet o tym nie pomyślałam. Czy da się coś zrobic w tej sytuacji?

niestety nie dziewczyno za młoda jesteś żeby wiedzieć czy kogoś kochasz czy nie, temperamentu nie da się zmienić albo się taki ma albo nie, a jak się go zmieni to tylko na chwilę słuchaj się doświadczonego kolegi bo miałem kiedyś podobny problem. Oprócz szukania kogoś kogo możemy pokochać szukamy również w tej osobie takiego temperamentu który dorównuje naszemu jeżeli jesteście nie dopasowani temperamentami to prędzej czy później wasz związek się skończy bo on nie da Ci tego czego chcesz a on będzie się obwiniał za to.

Gość SlowMoutionxD
Z tego co narazie widzę to nawet nie ma zamiaru się za to obwiniać, ponieważ powiedział, że jest za leniwy. Próbowałam już powstrzymywania się od jakiegokolwiek "dotykania" Adriana ale później nie mogę się powstrzymać. Chyba, że spróbować się powstrzymać wogóle i czekać na Jego ruch?

Gość SlowMoutionxD
Tu nie chodzi o lenistwo podczas seksu. Źle mnie zrozumiałeś. Powiedział mi, że mnie nie "dotyka" (wiesz pod jakim względem) nie o seks chodzi teraz. Brakuje mi poprostu czułości i jego "dotykania" mnie po pewnych miejscach. O to się mniej więcej rozchodzi. Powiedział, że mnie nie dotyka bo jest za leniwy. Boje sie ze juz przestałam być podniecająca ;(

Gość znaffca
niestety nie dziewczyno za młoda jesteś żeby wiedzieć czy kogoś kochasz czy nie, tak, tak, poczekaj do dzescdziesiatki

Gość SlowMoutionxD
To nie było zabawne.

no widzisz a ja jako facet też potrzebuje dużej czułości ze strony kobiety przytulić się itd może jemu nie zależy wiesz że faceci później dojrzewają, może bardziej Cię traktuje jako dziewczynę ok jestem z nią bzykam się jest ok ale się nie angażuje uważaj lepiej na facetów w podobnym wieku co Ty nawet jak ma 19 lat to są jeszcze dzieci

Gość SlowMoutionxD
Dzieki za pomoc ;)

Gość smutnA w chooy
ten twoj adrian jest w chooy dziwny. jak mozna byc w takich sorawach "leniwym" dziwna bardzo dzinwa wymowka :o na twoim miejscu marytwilabym sie

Gość OlafFerris
To są kobiety z takim dużym popędem? :D Chcę taką poznać! Chyba dam ogłoszenie bo jak narazie to żadna kobieta nie zapokoiła mojego poziomu testosteronu a mam dopiero 22 lata.

z czasem jak spotkasz prawdziwego faceta ten obecny wyda się taki przysłowiowym szczylem który gówno wie o psychice uczuciach potrzebach i seksualności. Moja rada lepiej to zakończ bo tylko mi CIebie szkoda ze tak się musisz męczyć

OlafFerris tylko 22 powinieneś się martwić bo z wiekiem poziom opada i nie tylko poziom:D:D:D a nie jestem jakimś staruchem bo sam mam 24 lata. żadna Ciebie nie zaspokoiła ale ciekawe czy Ty je zaspokoiłeś:P?

Gość OlafFerris
SlowMoutionxd a swoją drogą skoro on się tak zachowuje (co nie jest normalne napewno) to są 2 opcje: 1. spotyka się z kimś i ty już nie jesteś dla niego atrakcyjna 2. zmienił orientację Sam jestem facetem i w sprawach łóżkowych nie ma czegoś takiego (przynajmniej) od strony faceta że jest leniwy/nie chce mu się. Jak kobieta jest dla mnie atrakcyjna, choćbym nie wiem jak był wykończony dostaje automatycznie zastrzyk energii i mogę ją "tarmosić" jak noc długa :D

Gość oooo nie wierzęęęęęę
CO MIESIĄC? to znaczy RAZ W MIESIĄCU? i to jeszcze NIE W KAŻDYM? twój facet jest jakiś nienormalny, a z twoim popędem jest wszystko w porządku :O

Gość OlafFerris
IceMan24, tu jest właśnie sęk - ja je tak (co zresztą uwielbiam, kocham patrzeć jak kobiecie przy mnie dobrze), często mi się spowiadają potem że takiej jazdy to jeszcze nie zaznały :D Appreciated ale. To chyba wzięło się z tego że jak byłem młodszy to często się masturbowałem ale już skończyłem z tym bo to prowadzi do ślepoty :D Teraz mam dwie opcje a) znaleźć kobietę która będzie chciała na śniadanie, na obiad i na kolacje, b) prowadzić MLR (multi long relatioships) - co aktualnie robię.

Gość OlafFerris
IceMan24 Z wiekiem libido spada? W takim razie naukowcy muszą jeszcze raz przeprowadzić badania.. :D Mi to z wiekiem rośnie jak skurwysyn ::D

Gość OlafFerris
mario izabelo - chowaliśmy się przed tobą :D

Gość OlafFerris
Sprawdźmy - camaro_just@yahoo.co.uk :D