Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy juz zwariowalam

MOJA SIOSTRA MASUJE MOJEGO MEZA !!!!!!

Polecane posty

Gość ale co z tobą nie tak?
Tamto było dawno Jeśli weszłaś w ten związek to znaczy, że wybaczyłaś On niczego nie będzie naprawiał, minęło tyle czasu, tamto zostało bez znaczenia

Gość czy juz zwariowalam
Boze tak bardzo bym chciala,by tak bylo !by dla niego tamta byla zapomniana.

Gość nie atakujcie autorki bo
a kontaktuje sie z tamta? jesli nie to na pewno sprawa zamknieta

Gość czy juz zwariowalam
Przy mnie nigdy sie nie kontaktowal.Od poczatku mi mowil,ze jest sam wtedy.Najgorsze,ze ostatnio przebakuje,bysmy przeprowadzili sie moze do innego miasta(tam mieszka tamta). On remontuje dom u znajomych.(po ich rodzicach).Dom bedzie do wynajecia....

Gość czy juz zwariowalam
Teraz mamy 3-pokojowe mieszkanie.Wole juz tu zostac.! Gdyby ten dom z ogrodkiem byl w innym miescie...Zbyt duzo to dla mnie.:(

Gość stra baba kole płota
a w gatkach mu drga jak siostra masuje? :D

Gość nie atakujcie autorki bo
a teraz macie daleko do tego miasta?(chodzi mi o to czy jest mozliwosc, ze spotyka sie z nia) poza tym jesli nie zachowuje sie podejrzanie (typu, ze nie rozstaje sie z telefonem itd) to nie wkrecaj sobie niczego bo tylko Ty na tym tracisz

ojjjjj tam ja bym nigdy nie chciała spać z facetem z którym spałam przed dwoma laty :) nawet jeśli był boski itd.

Gość czy juz zwariowalam
65km.

Gość czy juz zwariowalam
Dom z ogrodkiem.Nie chce jednak mieszkac w tym samym miescie z tamta ! Pewnie maja tam wiele wspolnych miejsc,....

przepraszam, ale to już schiza :) tamta była dawno skoro jest z tobą to znaczy, że mu przeszło, wybrał swoją kobietę

Nie możesz tak uciekać przed życiem a mam wrażenie, że uciekasz z jednej strony siostra widziana jako zagrożenie z drugiej dom z ogródkiem - obawa przed odnowieniem znajomości Proponuję, żebyś ułożyła swoje sprawy i w końcu wyznaczyła sobie priorytety, bo w końcu zostaniesz zgorzkniałą kobietą, która boi się wszystkiego

Gość czy juz zwariowalam
Ja nienawidze tego miasta,gdzie dowiedzialam sie,ze jestem zdradzana! Uwierz nie mam stamtad zadnych milych wspomnien.Nie mam ochoty natknac sie na nia na spacerze czy w sklepie.

Gość czy juz zwariowalam
Cztery lata to wcale nie tak dlugo,by zapomniec.Oni chyba sie kochali,bo byli tez kilka lat razem...

to był w końcu związek czy zdrada?

Gość czy juz zwariowalam
On ciagnal na 2 fronty.

Gość czy juz zwariowalam
Tak chyba musze wyznaczyc sobie jakis cel.Przed ciaza bylam 5kg.szczuplejsza...czy jak je zgubie bede pewniejsza siebie ?

Gość czy juz zwariowalam
Chociaz z drugiej strony jak mnie zdradzal to bylam tez 5 kg.szczuplejsza.Boze jaka ja bylam wtedy szczesliwa !

Gość czy juz zwariowalam
Myslalam tez o jakies terapii.Ja widze,ze nie jestem zbyt pewna siebie.Jak uda mi sie schudnac bede sie napewno lepiej czuc.5kg.to duzo i widac to,bo mam tylko 160cm.wzrostu. Zdrada upokorzyla mnie jako kobiete.:(

Gość izia87
tez bym była zazdrosna ale bym mu nie pozwoliła masowac to tylko ja go moge:)

Gość czy juz zwariowalam
Czy powinnam mu powiedziec dlaczego sie tam nie przeprowadze.Raz mu cos powiedzialam,ze tamto miasto kojarzy mi sie z jego byla. On dalej wspomina o domu.Dzis pojechali z bratem go remontowac.Jak my nie wezmiemy to znajomi wynajma komus innemu.Ja sie napewno nie przeprowadze tam.

Gość natalia232323
Kobito:) weź się za siebie! jak chcesz to sobie schudnij, wymień garderobę, pójdź do fryzjera-tylko niech te zmiany trwają, a nie się za jakiś czas skończą. generalnie, to ja bym facetowi zdrady nie wybaczyła choćby nie wiem co, ale jak już to zrobiłaś, to musisz brać pod uwagę, że on lubi przygody... i tutaj wielka rada-BĄDŹ BOHATERKĄ JEGO PRZYGÓD!!:) mimo, że to on zdradził, to jeśli nie chcesz, by się to powtórzyło, to bardzo się staraj i bądź dla niego idealna. nie denerwuj się ,nie trzaskaj drzwiami, nie obrażaj, przytul, zrozum, wspieraj, dobrze gotuj-albo dbaj, by czasem go zaskoczyć i bądź wymarzoną kochanką. rób mu niespodzianki, zabieraj na spacery jakie lubią -poprostu rozpieszczaj-bo faceci to lubią-nawet ci co udają twardzieli. A co do tych masaży, to masz prawo być zazdrosna, niech Cię siostra nauczy doskonałego masażu i sama go masuj olejkami eterycznymi itp. z pewnością go odpowiednio rozgrzejesz... daj znać jak teraz się sytuacja przedstawia.

jesteś głupia i to jak but zamiast tutaj siedzieć jedz do siostry i z nia o tym porozmawiaj... powiedz szczerze ze ci to przeszkadza bo nikt nie powiedział że musisz się zgadzać na to by twojego mężą masowała nawet własna siostra... przeciez to twoja siostra... ja dla mojej siory mogłabym nawet zatłuc jej faceta na śmierć i nigdy nie stawiałabym jej w podobnej sytuacji...