Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy juz zwariowalam

MOJA SIOSTRA MASUJE MOJEGO MEZA !!!!!!

Polecane posty

Gość czy juz zwariowalam

Ona jest masazystka i tak wyszlo..Robia to w naszym domu a mnie trafia SZLAG !!!!!!

Gość czy juz zwariowalam
Niby wszystko jest bardzo niewinne.On lezy w spodniach.Ona masuje mu tylko plecy. Po kilku masazach zaczynam NIENAWIDZIEC wlasna siostre !!!!

Gość grgr
wez frustratko sie czyms zajmij!!!! sama jestem masazystka a sam masaz jest dla mnie w tej chwili chyba najbardziej aseksualnym zajeciem. wez sie ogarnij jak mnie wku takie zazdrosne baby co nie maja poczucia wlasnej wartosci

Gość karolcia zawsze 1
Niepotrzebnie się denerwujesz. To zwykły masaż. Gdyby chodził do gabinetu na rehabilitacje, masaże to musiałby płacic i tam też kobiety są masażystkami. Poproś siostrę niech też Cię pomasuje, to odpręża. Nie rób problemu z tymi masażami.

Gość czy juz zwariowalam
Czy to,ze jestem zazdrosna musi od razu swiadczyc o moim niskim poczuciu wartosci ????

Gość czy juz zwariowalam
Moja siostra jest bardzo atrakcyjna kobieta.Denerwuje sie gdy ona go masuje a on pomrukuje z zadowolenia !

Gość jeszcze do
pierdolnieta

Gość karolcia zawsze 1
Niekoniecznie może o tym świadczyć, ale coś w tym jest. Jednak nie widzę tu powodów do zazdrości, niepotrzebnie się wkręcasz. No chyba siostra nie ma jakich zamiarów wobec twojego męża. Poza tym to nie jest masaż erotyczny. Potraktuj to jak zwykłą rehabilitację. Z pewnością lepiej jeśli to robi osoba, którą znasz, niż jakaś obca. Poza tym u Was w domu, więc masz wszystko pod kontrolą.

Gość ysmena
Oj... podejdź do tego pragmatycznie, ona wykonuje swoje zawodowe zajęcie i z pewnością nie ma to żadnego podtekstu, jak nie mozesz na to patrzec to wejdź sobie na www.pogrosiku.eu, ustrzliłam tam wczoraj śliczny aparacik, oferta dla nowych jest fantastyczna

Gość czy juz zwariowalam
Czyli przesadzam ? Ostatnio nie mielismy 3 tyg.seksu.Wczoraj zartowal,ze porozrabiamy.Wieczorem byl juz jednak zmeczony....Jestesmy 4 lata razem.Kiedys mielismy kilka razy w tygodniu seks.:(

Gość czy juz zwariowalam
Siostra nie ma nikogo od kilku miesiecy.Zawsze sie lubili,ale te masaze...wydaje mi sie,ze on ich tak oczekuje....:(

Gość ale co z tobą nie tak?
niby w czym jesteś gorsza od siostry? jesteś brzydsza? grubsza? mało optymistyczna?

Gość lubię gołe
Nie piszcie dziewczynie, że jej mąż ma romans z jej siostrą, całkiem was tu porąbało, czy co? A Ty autorko nie oceniaj czyichś zamiarów po braku seksu, czy po braku partnera. To, że rzadziej uprawiacie sex wcale nie znaczy, że mąż ma go pod dostatkiem z twoją siostrą. Ona robi te masaże dla jego przyjemności, czy boli go np. kręgosłup. Poza tym porozmawiaj rzeczowo z siostrą i przedstaw jej swoje obawy. Jeśli coś jest nie halo, poznasz po jej reakcji i zachowaniu.

Gość czy juz zwariowalam
Widze,ze lekcewazycie moj problem.Ona jest bardzo mila.Zawsze uwazala,ze jest atrakcyjny.Wszystko jest niby takie niewinne. Dlaczego nie czuje ostatnio jego milosci ??????

Gość czy juz zwariowalam
Mysle,ze on mogl sie nia zauroczyc...Czesto o niej mowi.Czuje,ze jestem na boku.:(

Może nie czujesz, bo sama się od niego odsuwasz?

Gość a jakie sa Twoje relacje
z siostra? zawiodla Cie kiedys?

Gość facetześląska
o żesz kurna , jak ci to tak przeszkadza to niech go nie masuje i po sprawie

Gość lubię gołe
Bo może przez swoje podejrzenia robisz się oschła wobec męża i czar pryska. Nie wiem, sprawdź to może jakoś. Ile siostra ma lat?

Gość nie atakujcie autorki bo
nie znacie ani jej meza ani siostry i nie wiecie czy to nie sa wyrachowane gnoje :/.oczywiscie, moze przesadzac ale niewiadomo.

Gość lubię gołe
Rubinowa- Tobie kto pozwolił nazywać mnie histeryczką? Spójrz na siebie ok?

Gość czy juz zwariowalam
Siostra jest 2 lata mlodsza,ma 26lat.Jej raczej ufam. Tak robie sie oschla..to prawda.Czesto mam watpliwosci czy maz mnie naprawde kocha,czy jest ze mna ze wzgledu na dziecko.:( Na poczatku naszej znajomsci byly zdrady.tzn.spotykal sie ze swoja byla.Ja tego chyba nigdy nie zapomne ....:(

Robiąc się oschła, nieczuła nieświadomie odsuwasz partnera od siebie, oczywiście chcesz osiągnąć efekt odwrotny (żeby zawalczył, pokazał, że kocha). Takim zachowaniem często można spowodować taki efekt, że ciepła i uczucia idzie się szukać gdzie indziej.

Gość lubię gołe
Z pewnością nie zapomnisz , ale nie możesz być podejrzliwa wobec wszystkich kobiet, a zwłaszcza wobec siostry. Nie mam siostry i nie wiem jak to jest, ale sądzę, że chyba nie byłaby tak podła, żeby uwodzić Twojego męża. Mogłaby mieć innych facetów. ja myślę, że jesteś trochę przewrażliwiona i nadszarpnięte zaufanie do męża robi swoje. Trudno mi oceniać kogokolwiek z Was, bo przecież nie znam nikogo, ale chyba trochę wyolbrzymiasz swoje podejrzenia.

Gość nie atakujcie autorki bo
ja sie Tobie nie dziwie, ze jestes zazdrosna skoro tak mocno nadwyrezyl Twoje zaufanie i nie zazdroszcze poczucia, ze moze byc z Toba tylko dla dziecka :(

Gość czy juz zwariowalam
Tak robie sie oschla czasem i czekam z rozpacza na cieply ruch z jego strony.Nie jestem moze oschla ale taka kolezenska...pogubilam sie..Wciaz jakby oczekuje,ze on ma za zadanie naprawic tamta zdrade.rozumiecie ?