Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Zauroczenie czy co do cholery?

Polecane posty

Witam. Wiem że to forum dla kobiet, ale to chyba z wami na ten temat najlepiej pogadać ;p Sprawa wygląda tak: miałem studniówkę 21 stycznia. Nie miałem za bardzo z kim pójść, ale znajoma podsunęła mi swoja koleżankę. Ja w tym roku 20 lat, ona 17 więc trochę młodsza. Poszliśmy razem na kawę 2 razy, potem na studniówkę, było bardzo fajnie a potem byłem u niej 4 razy i gadaliśmy po 5-6 godzin non stop. Nie przezywałem nigdy czegoś takiego i nie wiem jak rozpoznać zauroczenie od zakochania się, nie miałem okazji po prostu. Jak do mnie napisze to jestem w 7 niebie, jej uśmiech mnie zwala z nóg wydaje mi się być idealna. Dzisiaj tez do niej chyba się przejadę a dzisiaj w nocy w ogóle nie mogłem spać, ciągle myślę o niej, chodzę zakręcony cały dzień, ale nadal nie wiem co siedzi u mnie w głowie, a co gorsza nie wiem co u niej i boję się że uważa mnie za zwykłego kumpla a ja tu sobie robię nadzieję ;p Wiem że każda taka sprawa jest bardzo indywidualna ale sam chyba z tym sobie nie poradzę ;p

Wiem że to wydaje się być takie proste, ale jeśli powiem jej jak jest a na jej twarzy wymaluje się zdziwienie i powie "trochę się zagalopowałeś" to chyba się spale tak jak będę stał ;p

Gość zielonejabłuszko
Już po Tobie chłopie, zakochany !!! :D

o jejku enignes nie bądż ofiarą tylko facetem z jajami! męskość polega m.in. nie na tchórzostwie tylko na normalnej i zdrowej umiejętności rozmowy o uczuciach. Polacy to mają dziwne zachowania/uprzedzenia. jesteś młodym chłopakiem a ona młodą dziewczyną; to chyba normalne ze się zauroczyłeś. to taka wielka zbrodnia czy wstyd? jejku lepiej chyba szczerze pogadać niz tkwić w zawieszeniu czy niepewności; jeśli jej też się z tobą dobrze rozmawiało to w czym problem? przecież cię nie zje; to raczej facet powinien zrobić pierwszy krok; chyba nie chcesz żeby ona pomyślała, ze ci na niej nie zależy? jeśli nie to jej pokaż ze ci się podoba, czizas!

Dobra dobra już nie krzycz już Dilanda ;) Powiem że mnie przekonałaś i chyba muszę podziękować bo czasem trzeba się otrząsnąć z durnych uprzedzeń i zachowań ;p To dzisiaj jest chwila prawdy, dzięki i pozdrawiam ;p P.s to dlatego że jestem trochę nieśmiały, ale powoli z wiekiem mi przechodzi :)

:) to super cieszę sięi zyczę Ci wszystkiego dobrego z tą dziewczyną :D przyznam, ze ja też kiedyś byłam taka strachliwa, (bo Polacy mają taką mentalnośc) dopiero pewien zajjebisty obcokrajowiec najzwyczajniej w świecie powiedział mi kilka miłych rzeczy, ze mu się podobam itp. (na początku byłam w szoku, że jak on się nie wstydzi, ale potem zrozumiałam, że to ja byłam glupia) bardzo mi się spodobała ta jego naturalność i bezpretensjonalność. od tamtej pory staram się zachowywać podobnie; myślę że jej tez się to spodoba bo babom imponuje odwaga trzymam kciuki:)

Gość jajkssssssssssssssss...
i szczerość mnie też w pewien sposób ujął facet, który bez żadnej żenady obwieścił mi że mu się po prostu podobam:) nie jesteśmy razem w sumie chyba tylko dlatego, że nie wyleczyłam się z dawnej miłości i jednym słowem głupia baba ze mnie. Ale postaw nna szczerość i powodzenia:)

No czyli jestem na dobrej drodze, teraz tylko wprost powiedzieć a nie się jąkać ;p Kurde, ale jak się uda to chyba padnę ze szczęścia ;)

Gość wweenniiaa
hej kolego napisz pozniej jak przebiegla rozmowa, jaka byla jej reakcja na to wyznanie... :-P

Witam. Tak jak mówiłem, napiszę. Wczoraj zajechałem do Marty, no i tak mówię do niej ze chciałem szczerze pogadać, to się przestraszyła a ja jej tam komplementów, ze jest bardzo ładna, sympatyczna urocza itd a ona się popłakała prawie i uwiesiła mi się na szyi i zaczęliśmy się całować i powiedziała ze od studniówki marzyła żeby to usłyszeć ode mnie bo dla niej jestem ideałem LOL xD Kurde, ale zajeb.. wyszło :)

Gość zaraz się poryczę...
czy już tylko 20latkowie potrafią tak czuć w stosunku do dziewczyny? zaraz mnie szlag trafi i wyślę część posta autora smsem do faceta, z którym się spotykam, żeby wiedział, jak ma być, bo już mi ręce opadają :( z wiekiem to już chyba tylko zimna kalkulacja w tych facetach albo ja mam kurwa takiego pecha :( a Tobie autorze życzę szczęścia :)

Nie dziękuje, wiadomo dlaczego ;p Jestem za bo widzę po moich kumplach i gadce z nimi że z laską chodzi o to żeby sobie była, czasem pogadać, pokochać się z nią i tyle, a to chyba nie tak powinno być ;p

jejkuu enignes BAAARDZOO SIĘ CIESZEĘĘ! przyznam że się trochę potem martwiłam, a co jeśli Cię spławi lub wyśmieje? na szczęście widać, ze ona nie z takich rozsądna dziewczyna:) bardzo sie cieszę, sama nie wiem dlaczego:) WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ŻYCZĘ :D

Dobrze że są tu jeszcze tacy ludzie j.w bo spodziewałem się raczej wpisu niedowartościowanego małolata typu "nie czaj się, wyru**j ją i rzuć o ścianę" ale jest pełna kultura. Chyba nie powinno się dziękować za takie rzeczy, ale ja dziękuje za pomoc a nie za życzenia :)

autorze, a nie masz przypadkiem starszego brata, który myśli podobnie do Ciebie? :D

Mam starszego i młodszego. Młodszy(18lat) ma trochę podobny charakter do mojego, choć trochę bardziej hmm no nie wiem jak powiedzieć, raczej nie powiedział by dziewczynie że jest urocza tylko zaczął ja całować i tak by to przekazał, trochę bardziej rozbrykany ode mnie, a co do starszego 21 lat, to szkoda gadać szczerze mówiąc, typowy informatyk który spędza 12 godz dziennie przy kompie i nie ma kolegów, oprócz tych w sieci ;p

Gość bez sensuuuu
mialam nadzieje ze cie splawi, mam nadzieje ze dlugo nie bedziecie razem.... :D:D:D:D:D:D

hmm, ciekawa rodzinka :P ale tak czy owak, ten najstarszy i tak za młody dla mnie :P chociaż informatyk czasem się przydaje :D pozdrawiam :)

Gość bez sensuuuu
jestem kobietą frajerze :D a facet ktory radzi sie na forum nie ma jaj :D:D:D:D zalosny dupku

Szczerze to ja z nim nie specjalnie żyje i tak na prawdę nie znam go za bardzo, nie gadamy szczerze tak jak z młodszym. Gdzieś zdarza mu się wychodzić ale i tak nikt nie wie gdzie, aczkolwiek wydaje mi się że on nie odczuwa żadnych wyższych potrzeb ;p

Gość a ty enginess
a ty odczuwasz??? hahahaha chodzi ci o to zeby ta laske przeleciec i tyle....

Gość a skad jestes???
??ja mam 18 lat ,chetnie poznam Twojego brata :***

Po 1 to masz nick po którym nie da się wywnioskować czy jesteś kobietą/mężczyzną aczkolwiek ani tym ani tym bo jesteś jakąś sfrustrowaną małolatą która jest niezadowolona z życia. W necie to każdy jest mądry, a co do braku jaj to zapewniam Cię że niczego mi nie brakuje, a to że zapytam czasem na forum o poradę kobiety to chyba nic w tym dziwnego, bo to kobiecie łatwiej postawić się na miejscu innej niż facetowi.

Gdyby o to chodziło to bym się tak nie cieszył i wczoraj byłem z nią na imprezie i z tym nie było by większych problemów bo już trochę wypiliśmy ale nie na tym mi zależało i nie chciałbym żeby właśnie tak pomyślała. A co do poznania brata to starszego czy młodszego masz na myśli :D ?

Gość a skad jestes???
mlodszy :) ten ktory swoje uczucie pokaze goracym pocalunkiemmmmm :) hahah :) a skad jestes? :)