Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayeczka2011

ciąża.... brak...wasze starania:(

Polecane posty

Gość mayeczka2011

Zapraszam dziewczyny , które z miesiaca na miesiac czekają na upragnione II kreski . Kiedy co miesiac wmawiają sobie objawy .... jak sobie z tym radzicie?? Jak długo się staracie ?? Jakie badania robiłyście??

Gość dddddddncbg
nam wyszły II po 7 miesiącach. Po roku dopiero kierują na jakieś badania. Ja prawie co miesiąc miałam objawy, a ostatniego miesiąca sobie całkowicie odpuściłam i stwierdziłam, że lepiej jeszcze nie teraz i aktualnie jestem w 39tc

Gość mayeczka2011
no to super gratuluje!!!! u nas niestety trwa to dłuzej niz 7 miesiecy , powoli trace nadzieje ze wkoncu sie uda .

Gość dddddddncbg
ile to już trwa?

Gość mayeczka2011
ponad 2 lata

Gość onaaa82
ja staram sie ponad 2 lata:(

Gość mayeczka2011
onaa82 , robiliście jakieś badania ? Ja miałam robioną laparoskopie , która nam miała pomóc (mam policystyczne jajniki) niestety w marcu minie rok . Udało mi sie pare kg zrzucic tak jak kazał gin to też nei pomogło .W przyszłym tygodniu wybieram się znów do lekarza , zobaczymy co tym razem.

Gość onaaa82
tak milismy badania tzn ja mąz nie co pozniej ma slabą ruchliowsc plemników czekamy do maja na zrobienie kolejnego sermigramu jak nasienie nie zwiekszy ruchliowsci czeka nas inseminacja ,albo i n vitro

Gość onaaa82
mayeczka2011 t moje gg jak masz ochte to zapraszam 31030124 a oprucz tego mialaś jeszcze jakies inne badania? ile masz lat

Ja też się staram od ponad 2 lat. Nie mam owulacji, pęcherzyki nie dojrzewają, po stymulacji mam owulację ale i tak nic nie wychodzi, co miesiąc z utęsknieniem wyczekuję II kresek i ciągle nic.