Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furman konny

kobieta ktura nic nie jadła i piła przez 50 lat

Polecane posty

Gość furman konny

Marta Robin (1902 -1981) to niewątpliwie jedna z najbardziej fascynujących postaci XX wieku. Przez ok. 50 lat jej jedynym pokarmem była Eucharystia; na swoim ciele nosiła stygmaty ta kobieta przeleżała 47 lat w jednej pozycji, na plecach, ze zgiętymi kolanami.nawet sen został jej odebrany http://www.tvp.pl/religia/programy-katolickie/my-wy-oni/wideo/stygmatyczka-marta-robin/58942 http://all.gloria.tv/?media=126314

Gość ona jedna taka
No, no, słyszałam o tym.

Gość pajacyk dmuchany
gdzie słyszałas

Gość Głupwnkh
Czemu zawsze takie info są na katolickich stronach? Sama nieraz słyszałam o tym, ale nigdy takie przypadki nie były potwierdzone przez jakieś obiektywne osoby- naukowców, lekarzy czy innych specjalistów

Gość amalettaa
jak to nie? ostatnio sporo piszą o jakimś hindusie, który też od lat nic nie je

Gość pajacyk dmuchany
bo ateiści nie wierzą w taki bzdury i zawsze cos se wymyśla nawet jak to widza na oczy

Gość aresatgrf
założyciel tego wątku to zaś człowiek, ktÓry się ortografii nie kłaniał. A co!

Gość furman konny
nigdy sie nie kłaniałem nawet w szkole wolałem 2 dostać niz stosowac sie :) nawet powtarzałem klase i sie ni dałem literom

Ręce opadają.. :o { kobieta ktura NIC nie jadła i piła przez 50 lat } Ale już w tekście jest { jej jedynym pokarmem była Eucharystia } Wniosek, cała historia jest o kand de potłuc. 🖐️))

Gość furman konny
czepiasz się szczegółów jadła co 4 ta eucharystie

Gość furman konny
kiedyś odwiedziło ją 3 młodych ateistów, jeden mężczyzna i dwie kobiety, przyszli tylko po to aby się z niej wyśmiać, Marta przywitała ich słowami: "Tak to prawda, jestem śmiechu godna" to był początek rozmów w których owocem było to, że cała trójka wstąpiła do surowych zakonów, a przecież byli ateistami. Mężczyzna wstąpił do Trapistów, dwie kobiety do Karmelu. Marta miała wiele darów, wiedziała co pisze w liście zanim go otworzono, potrafiła przewidywać przyszłość, posiadała dar bilokacji, proroctwa. Wioska Marty Chateauneuf-de-Galaure jak i cały tamtejszy region Drome zaczął się powoli nawracać, trzeba podkreślić, że w tamtych czasach w regionie Drome panowała ogólna niewiara. Martę zaczęto nazywać "świętą". Jest rok 1939 hitlerowskie wojska niemieckie przekraczają granicę francuską, Marta czyni kolejną ofiarę z siebie, oddaje Bogu swój wzrok w intencji ocalenia Francji. Jej prośba zostaje wysłuchana Marta przestaje widzieć. Od roku 1939 aż do jej śmierci w 1981 roku (42 lata) Marta jest stale w półmroku, jej pokój jest zaciemniony, okiennice zamknięte, nawet ściany pomalowano na brązowo. Najmniejszy promień światła zadawał jej ból nie do zniesienia. Z tego okresu nie ma ani jednego zdjęcia Marty, dopiero po śmierci wykonano kilka.

Gość 2 czesc
Szatan egzaminował diabły które miały być wysłane do kuszenia ludzi, czy nadają się do tego zadania. Pyta pierwszego. - Jak będziesz kusił ludzi? - Będę im mówił, że Boga nie ma. - To nie jest najlepsza metoda. Ich serca są niespokojne dopóki nie spoczną w Tym który ich stworzył i bez tego zawsze im czegoś brakuje... Następny! - Jak będziesz kusił ludzi? - Będę im mówił, że piekła nie ma. - Eee, oni czują, że to się nie może skończyć ot tak i że będą musieli odpowiedzieć za swoje występki. - A ty, jak będziesz kusił ludzi? - Będę im mówił, że mają jeszcze czas. - Dobrze...

Gość i co sadziecie
o niej