Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zhu zhu pets

zhu zhu pets chomiki

Polecane posty

Gość zhu zhu pets

czy ktoś kupił swojemu dziecku tego chomika? córka chodzi już za mną kilka dni żebym jej kupiła są nawet nie drogie więc jej kupie ale nie wiem o co chodzi z tymi chomikami że taki szał i jakie akcesoria najlepiej do nich kupić ??

Gość jak idziesz
ja kupiłam siostrzenicy pod choinkę bo też bardzo chciała. to nic szczególnego, jak naciśniesz na nos to coś kwiczy, jak naciśniesz na grzbiet to jeździ i jak trafi na przeszkodę to ją omija i jedzie dalej...a akcesoriów jest na prawdę dużo tak samo jak i tych chomików... ja kupiłam jej do tego kocyk, torbę i samochód. mała jest szczęśliwa :)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez kupiłam mojej córce, nic szczególnego chomik szybko poszedł w odstawke, ale mozesz kupic córci jak tak o nim marzy, na allegro duzo nie kosztuja

Gość lalalalalalalallalalalalllalll
za takie badziewie (widziałam na żywo) dać 50 zł :/ no sory, jak to zobaczyłam to masakra lepiej kup jej zwykłą nakręcaną mysz :/

kupilismy ostatnio takiego chomika dla 2,5 letniej dziewczynki i nie wiem czy bardziej jej sie podobal chomik czy torebka do jego noszenia - sam chomik kosztuje ok 40zł ale dodatki... torebeczka 50zł - ubranko 30-50zł, autka, tunele...

ja kupiłam mojej 2 latce - pomimo że zalecany wiek to 4 lata . Dla mojej 2 latki to strzał w 10 , koleżanka też swojej kupiła i mała sie bawi do tej pory . Jak było u nas dziecko nieco ponad roczne w odwiedzinach to z raczek tego chomika nie wypuszczało . A jak sie pusciło tego chomika to aż wypieków dostawała tak jej sie podobał . My mamy zestaw podstawowy czyli chomik + jeden tor taki różowy , potem dostała samochód z garazem i drugiego chomika . Ma jeszcze torebeczke do przenoszenia ( nie bawi sie nią ) . Pozostałymi akcesorami które wyminiłam powyzej bawi sie .

Gość jak idziesz
mój syn ma 1.5 roku i jak zobaczył u tej siostrzenicy tego chomika to też bardzo mu się spodobał :)

Gość dreszcze, emocje.. siła
moja corcia tez ma a wcale sie nie bawi, odczucia empatyczne miala do niego na poczatku, jak tak piskał slodko, ateraz stoi na komodzie razem z innymi pets"smieciami" bawi sie klockami lego, przeplatankami, klocki przestrzenne i koraliki:) ma 3,5 roku

Gość dreszcze, emocje.. siła
ale jak dzieciaki do przedszkola zaczely przynosic to tez chciala, i tyle, dostala od mikolaja, dobrze ze jeszze dostala inne rzeczy bo juz w swieta jej sie znudzil.

ja kupiłam 2 chomiki dla maluchów (2 i 4 lata) i jednemu się spodobał, a drugiemu nie...