Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaa85

PORADZCIE CO ROBIĆ!!! Znajomi mojego faceta ciągle wspominają jego ex

Polecane posty

Gość Lilaaaa85

Na każdej imprezie wspominają coś związanego z exdziewczyną mojego faceta np. napominają jakies wydarzenia z ich wspólnych wyjazdów, nadmieniają co najlepiej gotowała i w ogóle zaczyna mnie to juz wkurrrr!!!! Dodam, że ona byłą blondynką - ja mam kruczoczarne włosy i o tym też ciagle wspomina przyjaciel mojego faceta - że on zawsze wolał blondynki :| Uwazam, ze jestem dobrą dziewczyną dla swojego faceta, dogadujemy się i w ogole ale kiedy ide z nim na impreze i sa tez jego znajomi zawsze konczy sie tak samo- sprawiaja mi przykrosc i dzialaja mi na nerwy! Poradzcie co robić :(

Gość Ameliaaaaa
po prostu przy najbliższej okazji walnij jakis ciety tekst, do kogos kto bedzie nawiijal o jego bylej np gdy jego przyjaciel mowi o tym ze woli blondynki, powiedz mu ..... informuje cie bo widze , że zyjesz w nieswiadomosci, ze np adam od kwietnia ubieglego roku woli tylko brunetki, a konkretnie jedna czyli mnie i tak już zostanie !

Gość 456789iokmn
jesteś gorsza od tamtej i wszyscy to wiedza i widzą.prawda boli? boli

To Ty masz kompleksy, a wszyscy wokół Ciebie to pewnie gnoje. Kobieto, masz problem, to naturalne, że czasem ktoś wspomina byłych, zwłaszcza w sytuacji, gdzie większość znajomych znała ich jako parę od kilku lat. Zazdrość o przeszłość partnera jest nielogiczna. :D

Gość mówię Ci coś
lilaaa85 sprawa jest prosta! oni cie nie akceptują! pewnie za czas jakiś koledzy "wyjaśnią" mu (twojemu facetowi) jaki wielki popełnił błąd zostawiając tamtą i biedak ulegnie ich namową i kopnie cie w 4 litery! niestety tacy są faceci

Gość olej to totalnie
ew. powiedz swojemu facetowi jak jest i niech on zwróci uwage swoim znajomym zeby sie opamietali ja tez tak mialam - przyjaciel mojego faceta uwielbial jego ex, caly czas o niej gadal, bylam wsciekla, zazdrosna, zraniona a potem sie okazalo ze to nie mialo ze mna nic wspolnego - po prostu koles nie ma wyczucia i jakos tam tesknil za towarzystwem tamtej, ale wyszlo na to ze sie bardzo zaprzyjaznilismy ludzie czasem sa niedelikatni z glupoty, nie ze zlej woli

Gość malutka__aaa
roznie to bywa z facetami...przyjaciel mojego ex nigdy mnie nie lubil, gdy zaczelismy miec problemy w zwiazku jego najlepszy kumpel zamiast mu powiedziec przemysl to czy cos, to zmotywowal mojego bylego zeby zaraz mnie rzucil...noooo...super....

Gość Lilaaaa85
...

Gość SISI66
HMMMM