Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce za chmurami

łóżko dla 2,5 latka

Polecane posty

Gość słońce za chmurami

zmieniamy łóżeczko na ...i własnie a co na łóżko z materacem, czy sofe rozkładaną czy..... mam dylemat na czym śpią wasze dzieci

Gość ja mam takie łożko
http://mirat.eu/pl,product,243091,lozko,krzys.html?partner=1993 Kupilam jak syn mial 2 ltaka,cały czas spał z nami, samochód był tak ciekawy że n ie chciał juz z nami spać :) Może drogo, choc jeden z najtańszych spośród łozek samochodowych, ale warto :)

Gość anitkaKTC
ehhh zwykłe łóżka, jestem za samochodem :) solidne i przepiękne,a jakie są dla dziewczynek mmmmm

Gość lalalalalalalallalalalalllalll
znaczy się tak tak jak ktoą napisał zależy jaki masz pokój, bo ja mam malutki 2x2,5m więc nie mogłam szlaeć, bo jakbym mu kupiła takie nieskładane łózko to by sie nie mogł w pokoju obrocic :/ wieć kupilismy mu coś takiego http://allegro.pl/jednoosobowa-sofa-fotel-rozkladany-producent-i1415177874.html nasze jest granatowe w krateczkę jest bardzo fajne ze wzklędu ze ma pojemnik na posciel i pościel nie leży na łózku, i w pokoju jest duzo mijsca jak sie zlozy, moj maly spal na nim jak skonczyl 2 lata

Gość sniegu po sam pas
okropna ta sofa i niewygodnie sie na tym spi...materac powienien skladac sie z jednej rownej czesci bo sobie dzieciak pokrzywi kregoslup

Gość ysmena
jak juz sie zdecydujesz to wejdź na www.pogrosiku.eu ja tam wczoraj wygrałam Canona, a włożyłam 50,00, a możesz sobie zażyczyć żby Ci wystawili, będzie taniej

chyba nie wiesz o czym mowisz :/ jak sobie moze pokrzywic jak spi na jednej czesci bo nie jest taki duzy, poza tym jak nie widzialas z bliska to nie komentuj, bo ja czasem z nim spie i jakos spi sie na niej bardzo bardzo wygodnie, jest twarda i wogole ok

Gość co ty gadasz???
ty od sofy..ty chyba na porzadnym łózku nie spałas nigdy taki badziew dziecku kupic do spania:O kasy ci bylo szkoda na normalne lozko czy jak?

jakbys przeczytala uwaznie moja pierwsza wypowiedz to moze bys zrozumiala, no ale niektorzy na tym forum potrafia tylko krytykowac :/

Gość co ty gadasz???
a w ogole to ten rupiec jest tak obrzydliwy ze nawet za darmo bym go w domu nie potawiła:D i piankowy materac,haha:D co za dziadostwo:D

ja nie mam piankowego materaca :/ i znowu sie kłania umiejętnośc czytania ze zrouzmieniem chodziło mi ze nie takie samo, ale cos takiego z wygladu :/

Gość co ty gadasz???
w tej sofie w srodku jest piankowy materac tępa strzalo!!!!!!!

Gość co ty gadasz???
jasne moze nam wmowisz ze masz porzadny materac w takim badziewiastym łozku? hahahahahah:D bidaku nie bylo cie stac na lepsze to sobie miej taki szajs ale juz nie pierdziel ze komus to polecasz:D

oh boze jaka ty jestes glupia!! przeczytaj jeszcze raz wszystko uważnie :/ bo ja doskonale rozumiem, ale jak widac Ty nie bardzo :/

a tobie rozumiem przyjemosc sprawia takie pisanie

Gość hahahha..:D
lo matko, twoje dziecko spi na takim rozkladanym bublu?

rozumiem ze to ty, tylko nick zmieniłas nie pograzaj sie..........

Gość hahahha..:D
haha co za pizdzielec głupi z ciebie

ha ha ile masz lat dziewczyno co?? masz wogole dzieci zebys miala pojecie o czym mowisz, czy wchodzisz tu tylko po to żeby wyzywac ludzi??

Gość sniegu po sam pas
sliczne to wyzej

Gość słońce za chmurami
bardziej skłaniam się ku łózku z materacem - sami na takim śpiwmy i nie ma porwnania do jakiejkolwiek sofy. te z ikei są fajne rosnące z dziekiem. a jaki materac najlepszy dla dziecka?

Gość słońce za chmurami
hmm myslałam, że latesk za miękki i się odkształca. poczytam artykuł

Gość słońce za chmurami
a czy jest ktoś kto kupił łózko i jest rozczarowany...bo dzieku nie wygodnie bo zabiera dużo mijesca etc