Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia840514

DO DZIEWCZYN CO CHCĄ USUNĄĆ CIĄZE

Polecane posty

Gość zacznij obciągać
twój stary robi ci codziennie BADANIA PENETRALNE hahahha zanim dobijesz 30-stki będziesz miała trójkę następnych bękartów i na kolację będziesz im podawała owsiankę na wodzie, bo będziecie klepać słodką biedę. Taki twój los analfabetko, dziwko bez szkoły

Gość zacznij obciągać
najpierw się ruchasz i zaliczasz wpadkę, potem biegniesz do ginekologa bo chcesz dokonać aborcji, chcesz ZABIĆ nienarodzone dziecko, TY WEZ SIE ZASTANÓW CO TY ROBISZ??????? gdyby ci nie odmówili aborcji, to dawno być się pozbyła bękarta. Ale ci odmówili, więc nagle bierzesz się za umoralnianie innych lasek.

Gość zacznij obciągać
ty prawie zabiłaś dziecko, bo wzięłaś tabletki na poronienie!!! do kryminału z tobą!

Gość do autorki.........
Jestes zerem i zera rodzisz :D:D:D:D:D:D:D Kretynko jedna co to sa "badania penetralne"???? :D:D:D:D Napisz jak wygladaja :P

Gość hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
badania PENETRALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D o kurwa, co za głupia cipa

naprawde nie wiem o co wam wszystkim chodzi Bardzo żałuje że chciałam zabić to dziecko ale tego nie zrobiłam a myślałam że jak napisze o tym na forum to ktoś ze mną popisze jak ja się naprawde czuje ale myśle że takie forum służom tylko do tego żeby takie debilki po jezdziły sobie po ludziach TERAZ WOGULE ŻAŁUJE ŻE TU NAPISAŁAM BARDZO MI WAZ ŻAL I NIE DZIWIE SIĘ ŻE JAK INNE DZIEWCZYNY NIE MAJĄ DO KOGO SIĘ WYŻALIĆ I PISZĄ TUTAJ TO I TAK NIKT IM NIE POMOŻECIE BO TYLKO WYZYWAĆ UMIECIE KOGOŚ

Gość do autorki.........
No dobra Kasia ale napisz co to sa "badania penetralne" bo mnie to zaciekawilo :classic_cool:

Gość sniegu po sam pas
boze co za patologia z ciebie autorko:O

Gość może trzeba wyjaśnić autorce
że nie penetralne tylko PRENATALNE

Gość uhuhuhuhuhu....
badania PENETRALNE, tez jestem ciekawa co to takiego?? tez jestem w ciazy ale zaden lekarz mnie nie penetrowal, buhahahahha

A dlaczego żalisz się nam, skoro Cie nie rozumiemy? Wyżal się ojcu swoich dzieci albo bliskim Ci osobom. Moja rada: zanim urodzisz swoje trzecie dziecko, zainwestuj w dobry słownik ortograficzny. Potem nie będziesz miała głowy do ortografii.

A dlaczego żalisz się nam, skoro Cie nie rozumiemy? Wyżal się ojcu swoich dzieci albo bliskim Ci osobom. Moja rada: zanim urodzisz swoje trzecie dziecko, zainwestuj w dobry słownik ortograficzny. Potem nie będziesz miała głowy do ortografii.

do autorki, naucz się najpierw kobieto ortografii! twoja pisownia ponieżej krytyki. Całej reszty nie komentuję, bo szkoda słów!

ok od tego są forum na h..czytacie i piszecie, roboty w domu nie ma cie za prace się ku..... wejżcie a nie za ubliżanie

Gość do autorki.........
mialas kiedys w reku slownik ortograficzny? Bo smiem podejrzewac, ze raczej nie :O Kobieto to jest tragedia co ty wyprawiasz!!! Czego ty chcesz te dzieci nauczyc? Penetrowania? :classic_cool:

Gość dysortografia to inaczej
debilizm i kretynizm. Wiemy :D

Gość uhuuuuhuu
dokladnie debilizm i kretynizm do tego lenistwo, analfabetyzm........ podejrzewam, że ksiązki to autorka w ręku dawno nie miala, o ile w ogóle miała - każdy debil i leń tlumaczy sie teraz dysortografia, dysgrafia i dysdownem

Gość uhuuuuhuu
wstyd,że w dzisiejszych czasach w dobie dostepu do ksiazek, slownikow czy chocby internetu jest tylu idiotow,ktorzy nie potrafia czytac i poprawnie pisac po polsku ...

Gość uhuuuuhuu
ale najwazniejsze, ze PENETRACJE maja opanowana do perfekcji...

Gość L.H.O.O.Q
Masz dwÓjkę dzieci i nadal nie masz pojęcia o tym że robi się badania PRENATALNE, a nie PENETRALNE? wybacz ale aż nie mogę skupić się na właściwym temacie, tak bardzo rażą twoje błędy ortograficzne...

Gość hahahahahahahaha,,,,,,
bo dla autorki najwazniejsza PENETRACJA jest :D:D:D:D:D:D Reszta to pikus. Jest tak glupia, ze nawet nie wiedziala jakie tabletki wziac aby poronic. Pewnie kolezanka z magla jej podpowiedziala. Miejmy nadzieje ze tego dzieciaka nie uszkodzila chociaz bo kretyn niesprawny fizycznie to juz byloby za duzo nieszczescia na raz. A kretyna urodzi. Takiego jak mamuska :D

Gość współczuje waszym dzieciom
powinny to kiedyś zobaczyć jak mamusie są "dobrze wychowane" i zieją jadem.szkoda słów

Gość hahahahahahahaha,,,,,,
Moje dzieci kretynizm tepia jak i ja :D Mieszkam od 8 roku zycia za granica i jakos potrafie poslugiwac sie poprawnym jezykiem :P

Gość Napisz ze zartowalas..
Imbecylka.:o