Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotka pilka2345

Mam 30 lat i jestem wolna i wszystkie kolezanki mi zazdroszcza urody

Polecane posty

Gość krotka pilka2345

KObiety są dziwne,jak znajdzie sie jakas ładniejsza od nich,bardziej zadbana zaraz zazdroszcza ,dogaduja ze mam doczepiane włosy?a co z tego moja sprawia! Nie sztuka dowalic,nie potrafia zadnego komplemetu mi powiedzieci.Niech patrza na siebie,balerony,przynajmniej dbam o siebie i jestem szczupła.One zawalone pieluchami z brzuchami wielkimi bo ciazy zazdroszcza mi,ze kazdego faceta moge miec.Nawet swojego szefa. Faceci za to patrza na mnie non-stop.

Gość krotka pilka2345
w dodatku dostaje mase propozycji od fotografow ,na sesje foto,bo co prawda jestem niska, na sesje foto,ale na fotomodelke sie nadaje.Ludzie zamiast patrzec na siebie,interesuja sie tylko czyims zyciem.Dziwnie patrza,ze nie mam jeszcze meza i dzieci.Tak naprawde sypiam z żonatym szefem i ukrywam sie z tym.Dzieki niemu mam mnostwo ciuchow,przywileje w firmie,tak naprawde ja rzadze i wszystkich wkurzam tym,dlatego tez zazdroszcza

Gość zdegustowana...
Angel from hell Tylko dlaczego one mają faceta a ty nie skoro taka laska z ciebie zawsze mnie takie teksty rozpieradalaja :D pamietajcie kobiety !!! facet jest JEDNYM JEDYNYM wyznacznikiem naszej wartosci !!! jak nie macie faceta jestescie zerem !! hahahahahahahahahaa

Gość krotka pilka2345
mam faceta i to bogatego mojego szefa jest zonaty,dlatego sie ukrywam

Gość krotka pilka2345
wolna w sensie niezalezna,poleciał na mnie najbogatszy facet jakiego znam:)dzieki niemu moge codziennie jesc łososia i pic szampana;)

To dlaczego w takim razie poruszyłaś ten wątek? Źle Ci w swojej sytuacji? Chcesz się poskarżyć? Skoro jesteś taka cudowna i wszyscy Ci zazdroszczą, to miej sobie swojego kochanka, czadowe ciuchy i doczepiane włosy i żyj dalej. Tylko po sposobie Twojej wypowiedzi zastanawiam się czy Twoje uwielbienie samej siebie nie doprowadzi Cię do samotności. Szef kiedyś Cię rzuci, ma w końcu rodzinę, a Ty jesteś jego rozrywką chwilową, koleżanki odstawią na bok (sama nie chciałabym się zadawać z tak zakochaną w sobie kobietą), a Tobie jedyne co pozostanie to poszukanie sobie kolejnego kochanka "na chwilę". Takie moje zdanie. Pozdrawiam.

Gość też bym chciała
codziennie pić szampana i jeść łososia. Ale nie chcę tak jak ty być dziwką żeby to mmieć

Gość krotka pilka2345
oj ta oj tam zaraz dziwka,jestesmy droslymi ludzmi

Gość Obi Wan Kenobi nl
wykurrwiaj Cellina 🖐️ :D

też bym tak chciała----wiesz co! Jeśli ona codziennie naprawdę pije tego szampana to chorobę alkoholową ma jak w banku. Lepiej już niech teraz szuka spotkań AA. No chyba, że pije szampana dla dzieci typu Picollo:-D

Gość fffffffffffffffuuuuuu
jak jestes taka ladna to pozwole ci zrobic loda

Gość Agentka csi
nie wiedzialam ze losos jest wyznacznikiem bogadztwa??! lololo no to niezle mi sie powodzi :D a Ty autorko raczej nie masz sie czym chwalic, no bo czym? dajesz dupska szefowi za jakas rybe???!!!

Gość Haupa
skoro jestes taka ladna to daj foto sami ocenimy :) bo wiesz ja tez moge sobie mowic, och jestem piekna.

Gość alexiiiiiaaaaaa
z jednym się zgadzam, że kobiety to straszne zazdrośnice są. Wiele razy człowiek się z tym spotyka, że kobieta od razu krzywo patrzy , jest niemiła albo wręcz wredna mimo że cię nie zna a tylko dlatego że lepiej się wygląda od niej. A jeśli się ma kobietę szefa i jest dużo ładniejszym od niej to już w ogóle porażka kompletna.

Gość Haupa
to jest prowokacja :)

Gość sdcsdc
this is not prowokoacja;)

Gość raczej nie masz podowu
do dumy bo tak naprawdę w zyciu oprocz doczepiania włosów i to pewnie jakas tanią niszową metodą nie osiagnelaś nic. Ja mam 32 lata wlasną firmę syna ,mieszkanie i nie musze byc niczyją utrzymanką. A i choć sama waże 53kg /170 to nie uważam ze grubsze kolezanki są gorsze,O biuscie nie wspomnialas co tam masz 75 A? hahahaaa

Gość qwwenakfjdfoajfao
do: 'raczej nie masz podowu" Ona nie ma powodu do dumy ale ty też się nie popisałaś. Też masz podobne siano pod kopułą... żenada...