Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek7

dylemat między dwoma facetami

Polecane posty

Gość kwiatek7

Witam, Piszę ponieważ, mam ciężki wybór między dwoma facetami. Mam 20 lat i od 4lat jestem w związku z moim rówieśnikiem. Mój facet jest dobry, mogę na nim polegać, daje mi poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. Jest idealnym materiałem na męża i ojca. Mimo tego, że już 2 razy go zostawiłam, on mnie kocha i był w stanie mi to wszystko wybaczyć. Ostatnim powodem dla którego go zostawiłam był mężczyzna starszy ode mnie o 10 lat. Poznałam go zupełnie przypadkiem na wakacyjnym wyjeździe w momencie kiedy między mną a moim facetem zaczęło się psuć. Poznany facet był spontaniczny, optymistyczne nastawiony do życia i spędziłam z nim dużo fantastycznych chwil, ale mimo swojego wieku nie podchodził poważnie do życie. Po paru miesiącach postanowiłam wrócić do poprzedniego chłopaka, ponieważ dawał mi on więcej gwarancji na poważniejsze życie. Po powrocie do obecnego chłopaka zerwałam wszelkie kontakty z 30latkiem i starałam się wszytsko odbudować. Jednak niedawno nasz kontakt się odnowił i spotkaliśmy się. Moim planem tego spotkania było całkowite zerwanie naszych kontaktów jednak wszystko potoczyło się inaczej... On chciałby ze mną być i stworzyć poważny związek. Jednak ja nie mam gwarancji, że on się dla mnie zmieni... Kocham mojego chłopaka, ale ten mężczyzna już na samym początku bardzo zawrócił mi w głowie i nie mogę przestać o nim mysleć. Daje mi takie emocje, których nie daję mi mój obecny chłopak. Mimo różnicy wieku bardzo dobrze się dogadujemy i nigdy bym nie przypuszczała, że to się tak potoczy.. Muszę w końcu wybrać... boje się znów zaryzykować i dać szanse temu starszemu facetowi, bo raz już mnie zawiodł..choć z drugiej strony nigdy nie miał szansy żeby to odbudwać. Widze że mu na mnie zależy, ale sama nie wiem co mam o tym myśleć. Jest przecież jeszcze mój obecny chłopak, którego jestem pewna, ale on nie ma "tego czegoś" co ma ten drugi. Co wg was powinnam zrobić??

Gość lekka zenada
Typowe. Za dobrze masz i ci sie w dupie przewrocilo, masz dobrego faceta to sie slinisz do jakiegos frajera na ktorym nie mozna polegac. Myslenie macica ma przewaznie oplakane skutki, czego tez ci zycze :P

Zrobic przysluge swojemu obecnemu partnerowi i zerwac z nim. Okropnie nieuczciwa osoba jestes, ktora nie patrzy na uczucia innych tylko na to, zeby jej bylo lepiej.

Gość bardzo proste to jest
Dziecko drogie Ty masz 20 lat!!! tak, tak wiem, nie jesteś już dzieckiem...

Zostaw tego biednego chłopaka :O Kochasz go a spotykasz się z innym :O zostaw chłopaka i puść się z tym starszym o 10 lat i wszyscy będą szczęśliwi

Gość kwiatek7
wiem jak to moze wygladać, ale to nie jest tak jak się Wam wydaje.. Kocham mojego faceta i nie chce go ranić, ale uczucie do tego drugiego jest silniejsze. Starałam się walczyc z tym uczuciem, ale to nie jest takie proste. Nie zycze nikomu takiej sytuacji..

Gość parapetówa
to wcale nie jest uczucie to jest tylko zauroczenie. Z tym zgredem masz odlot, bo to taki playboy.Zero wartości tylko imprezowicz. Zostaw swojego chłopaka, szkoda go ranić. Ten wesołek i tak zostawi cię przy najbliższej okazji.

Gość kwiatek7
na temat jego impezowania też rozmawialiśmy i on przyznał mi racje, obiecał, że to się zmieni. O zauroczeniu też myśłałam, ale ... czy zauroczenie może trwać tak długo?