Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm mój

senność u dziecka

Polecane posty

Gość debilizm mój

Dziewczyny, proszę z góry nie mówić że jestem chora ale mam pytanie. Otóż mój syn ma 2 miesiące. Do 6 tygodnia spał bardzo mało( 3-4 godziny w ciągu całego dnia) zasypiał 11-12 w nocy. Jak sie później okazało miał skazę,lekarz dwa razy zmienił mleko i teraz jest na Nutramigenie. Od jakis 2-3 dni mały jak nie to samo dziecko w dzień śpi ciurkiem po kilka 203 godziny budząc się na jedzenie, dziś w nocy przespał 7 godzin bez pobudki i tak się zastanawiam czy to normalne? wiem że małe dziecko dużo snu ale aż tyle? W środę jadę na szczepienie więc lekarz go zobaczy,ale teraz to mi nie daje spokoju.Nie ma gorączki, śpi spokojnie, ma jedynie lekki wodnisty katarek.

Gość jak idziesz
raczej mu nic nie jest, ale dobrze, że idziesz do lekarza, przynajmniej będziesz spokojniejsza :) mój syn jak się urodził to spał 12 godzin ciurkiem i nawet na karmienie się nie obudził :)

Gość z maluszkami różnie bywa
niektóre w tym okresie śpią po 8 godzin bez pobudki, inne, szczególnie te na piersi jeszcze się często budzą. Myślę, ze jak nic poza tym że śpi się nie dzieje dziwnego to nie masz powodów do niepokoju.

Gość debilizm mój
Gdyby było tak od początku to bym sie nie martwiła,ale nagle taka odmiana?Chyba ze ta skaza go tak męczyła i nie mógł spać,a teraz to poprostu ideał.

Gość jak idziesz
wydaje mi się, że właśnie mógł być przemęczony przez tą skazę i teraz nadrabia :)

Gość debilizm mój
oby tak było, bo to moje pierwsze dziecko i trochę przewrażliwiona jestem.Tyle sie nasłuchałam o płaczących dzieciach a mój to prawdziwy anioł, śpi, jak czuwa to potrafi sam w łóżeczku leżeć i patrzeć na karuzelę. Miał często kolki,ale dostałam w aptece krople przeciw kolom i od wczoraj mały się nie napina i nie płacze, to też może być powód jego spania, bo wcześniej go męczył brzuch.

Gość debilizm mój
*przeciw kolkom :)