Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunino

rocznica slubu

Polecane posty

no wlasnie jak wyzej dzis mamy 11 rocznice slubu a maz zapomnial:o ja oczywiscie mam prezent niespodzianke i wogole a on nic trzepnijcie mnie w łeb albo cos ...sprowadzcie na ziemie jesli niepotrzebnie histeryzuje tzn jestem wsciekla i obrazona of kurse nigdy nie focham sie bez powodu ogolnie jestesmy zgrani,nie wymagam traktowania ksiezniczkowego ..kwiatow prezentow bez okazji ale dzis chociaz jedna frezja nie pogardzilabym

hmmmm uspokujcie mnie plizzzzz albo przyznajcie racje ale nie zostawiajcie nooo

Gość zolzaazolzowata
jeszcze moze czekaj jeszcze nie koniec dnia

Gość ninuno
za dlugo z nim jestem zeby wiedziec kiedy cos szykuje a kiedy nie;)

Gość elleine
Hm, to przykre co piszesz. Jeśli faktycznie nic dla Ciebie nie przygotował to wybacz, ale ja go usprawiedliwiać nie zamierzam... Mój brat jest 15 lat ze swoją żoną i zawsze co roku przygotowuje dla niej coś wyjątkowego. Nawet nie chodzi o prezenty, ale on co roku zabiera ją w jakieś fajne miejsce czy wybierają się do ekskluzywnej restauracji. Ja z moim chłopakiem jestem parę lat ale tez zawsze pamięta o rocznicy naszego związku :)

no własnie tak myslalam :( w planach mamy wieczorem spotkanie z przyjaciolmi wiec kolacja czy cos podobnego odpada ale ja mam prezent dla niego ,kupilam mu zegarek a drugi prezent to bielizna oczywiscie ja w tej bieliznie i schowalam szampana do lodowki i truskawki na "po imprezie"buuuu kurcze wystarczylby jeden kwiatek naprawde:(