Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczegolny brzydal

Czy brzydal mialby u ciebie szanse ?

Polecane posty

Gość niski okulejszyn
ok a napisz jak mozesz dawac mu sie bzykac skoro uwazasz go za nieatrakcyjnego?a moze wcale tego nie robicie?

Racjonalistka-matko jaka Ty tępa dzida jesteś.Bo takim wychwalaniem się pod niebiosa jaka to Ty jesteś mądra,zaradna i zajebista pokazujesz,że jesteś głupsza od cepa :O.

Gość u mnie nie ma takiego zwyczaju
Ja tam bym Cie chciala ,bo jak to mawiala babcia -naladna role to psy srac chodza :classic_cool:-a babcia sie nie mylila.

Gość racjonalistka!!!!!!
nie wiem co tam babcia mawiała, wali mnie to!!! Uprawiam z nim seks, bo jak powiedziałąm wcześniej dla mnie jest najseksowniejszy i strasznie mnie kręci, poza tym jest świetny w łóżku i uwielbiam się z nim kochać. A podsumowując temat powiem tylko tyle: JAK KTOŚ MA OLEJ W GŁOWIE I JEST MĄDRYM FACETEM, TO NIE BĘDZIE MIAŁ PROBLEMU ZE ZNALEZIENIEM UKOCHANEJ KOBIETY. A JAK KTOŚ JEST GŁUPI I ZAKOMPLEKSIONY, TO NIECH DALEJ ZWALA WINĘ ZA TO ,ŻE NIE MA KOBIETY NA SWOJĄ BRZYDOTĘ. TYLKO NIC TO NIE DA NIESTETY!!!!!! TRZEBA SIE BRAĆ ZA SIEBIE

Gość kamilson mcs
drogie panie ! jestem z sosnowca i szukam kogos na stałe,więcej informacji na moim facebooku,łącznie z foto,