Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Aleksandra

Dagomeg na kolkę? Czy któraś z Mam stosowała i czy jej pomógł?

Polecane posty

Gość Mama Aleksandra

Witam :) Otwieram coraz to nowe tematy hehe :) Chciałam się dowiedzieć coś o działaniu Dagomeg 35 na kolkę, z racji tego iż mój miesięczny synek strasznie cierpi z ich powodu, męcząc się całą dobę :( Jesteśmy na etapie czopków Viburcol - pomagają, ale nie chcę doprowadzić do zapalenia odbytu u maluszka. Za wszystkie opinie dziękuję i pozdrawiam :)

Gość gosikaaaa30
chyba Dagomed...umiesz litery skladac?

Gość Mama Aleksandra
Akurat ze składaniem liter nie mam problemu ;) To jest literówka, a nie jakieś rozłączenie od wyrazu, więc może zamiast poprawiać mnie, naucz się zasad językowych? :)

Gość ble ble bzdury
a dlaczego mama? Czy w tej zacofanej Polsce nadal najpodlejsze zajęcia czyli opieka nad bachorem dotyczy tylko kobiet? A gdzie tata dziecka?

Gość Mama Aleksandra
Tacie najwidoczniej nie doskwiera tak całodobowa kolka Maluszka, bo więcej go nie ma jak jest ;) Takie życie już, my wychowujemy dzieci, a oni na nie zarabiają.

Gość mi się TT-ka kojarzy z
dagomed to kuleczki homeopatyczne... naukowcy twierdzą że to placebo a więc pomaga ale na innej zasadzie niż lek.

Gość Mama Aleksandra
No bo to lek homeopatyczny. Ponoc jest bardzo dobry, jutro bede szukac po aptekach :)