Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmel lycra

Jak się pozbyć takiego jakby wgniecenia na biodrach? :))

Polecane posty

Gość rimmel lycra

zakładam jeszcze raz bo nikt nie chce komentować na starym topiku:( a zalezy mi na radach/opiniach. Nie wiem co to mam, chyba od za ciasnych majtek, ale noo nie wiem w sumie;/ jakos nie uważam że noszę za ciasne, owszem kiedyś nosiłam... kurde, nie wiem jak sie tego pozbyc.... http://img811.imageshack.us/i/1003531l.jpg tak to wyglada bez bielizny;/ a tak w bieliźnie: http://img338.imageshack.us/i/1003525t.jpg/ http://img638.imageshack.us/i/1003527i.jpg/

Gość IMO13246
Te zdjęcia się nie otwierają...

Gość rimmel lycra
no jak się nie otwieraja?;p u mnie chodzą normalnie;p używam internet explorer:)

Gość aha i achhh
to nie sa wgniecenia na biodrach, tylko ewidentny brak talii i za duzy brzuch :o

Gość nie otwierają się
u mnie też

Gość aha i achhh
skopiuj wklej :o

Gość nie otwierają się
jakoś się udało w innej przeglądarce. Zgadzam się z przedmówcą :-) To jest tylko duży brzuch i boczki - ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć.

Gość nie otwierają się
z przedmówcą - czyli aha i achhh Mozilla nie otwiera.

Gość rimmel lycra
hmmm, jakoś się nie zgodzę. mam talię, i to calkiem fajna:) i co do brzucha to za duzo powiedziane, nie jest idelany ale nie jest za duzy:)

Gość jak się pozbędziesz tego
"wgniecenia" to już w ogóle jak sześcian będziesz wyglądać :):):) Przecież to twoja talia, która na ogół jest jakoś 30 cm mniej niż w biodrach. A u ciebie to pewnie z 5 cm:) Jesteś po prostu jak beczka i tyle. Zacznij kręcić hula hop to może zwiększysz te wgniecenia i będziesz jako tako wygladać :)

Gość sdsfwefe
jestes opasla, bez talii i gruby bebzon

Gość aha i achhh
wklej całą sylwetkę to mnie przekonasz. na razie widzę normalne biodra, zwężajace się do góry i znowu się rozszerzają bo nie ma talli i jest spore otłuszczenie wokół żołądka

to gdzie ty masz tę talię? Na wysokości biustu?

Gość elleine
Kurde, to po co zakładasz taki topik, skoro nie przyjmujesz tego, co pisze większość? Ja powiem wprost- jesteś nieproporcjonalna, faktycznie masz spory brzuch i jakąś dziwną budowę bioder- przy kroku wąskie, a dalej się rozszerzają...

Gość rimmel lycra
śmieszne generalnie to co mówicie:) ale oki:) każdy ma swoje racje:) chciałam się tylko doweidzieć dlaczego mam takie coś tam gdzie mam majtki. idąc od góry, mam boczki, potem takie jakby wgniecienie, potem zaczyna sie udo.

Gość sdsfwefe
po prostu ta gora biodre jest strasznie opasla i przechodzi dalej na brzuch, ciekawe gdzie autorka ma ta talie ahahaha

Gość sdsfwefe
bo msz opasly brzuch u gore bioder dziolcha widac na fotach jak na dloni

Gość myslę też że oprócz
dużego brzucha (bo taki jest) masz skłonności do tzw. bryczesów - a tu naprawdę pomagają tylko ćwiczenia. Najgorszy jest siedzący tryb życia. Stąd te rozszerzenia poniżej bioder.

Gość rimmel lycra
widze widze. hmm. czyli co z tym zrobic mozna>?

przecież talia jest na wysokości górnej granicy kości biodrowych. Tak mają wszystkie kobiety (oprócz ciebie) I nie wmawiaj nam, że masz super talię, bo ty po prostu nie masz jej wcale. Spasłaś się i tyle. Wgniecenia taliowe chcą na siłę chociaż trochę się uwydatnic, ale ty chcesz się tak zapaść, żeby ją zlikwidować. Wklej zdjecie tej talii, tej, którą ty uwazasz że to ona :)

Gość sdsfwefe
fuj tak patrze i wstret mnie ogarnia bleeeeeeeeeeee

Gość myslę też że oprócz
Serio - ćwiczyć! Nie ma innego sposobu, bo to est taki typ budowy i nie znika ot tak. Ja miałam takie - gdy pracowałam przy komputerze i siedziałam od rana do nocy na tyłku. A jestem bardzo szczupła, więc to było jeszcze bardziej widoczne. W końcu pozbyłam się komputera na jakiś czas (nie z powodu wyglądu :-) tylko po prostu tak wyszło) i prowadziłam bardzo intensywny tryb życia, bardzo dużo ruchu - i minęło. Ale całkiem nigdy nie minie. A teraz znów przed kompem......zobaczymy. Boczki tez masz spore - ale dasz radę!

sdsfwefe, to po co patrzysz jak cię to obrzydza?? Ja widzę, że chyba jednak ci się podoba, skoro patrzysz na fotki, a to już nie pierwsza twoja wypowiedź, wiec tak na moje oko na te wg "obrzydlistwo" patrzysz jakieś 12 minut... Żałosne są te twoje wypowiedzi, które nijak nie mają żadnego sensu. Dziewczyna pyta o poradę, a nie prosi, zeby ktoś oceniał jej figurę. Każda kobieta ma jakieś kompleksy (faceci z resztą też) Ciekawe jakie ty masz... hmmm... może cierpisz na niedobór inteligencji, co? Żenua... i odpuść sobie od razu głupawe epitety, bo obrzydza mnie twój intelekt. Pewnie zamiast mózgu masz kartę pamięci 256MB tłumoku.

Autorko, a powiedz szczerze ile lat chodzisz już w spodniach biodrówkach? bo to właśnie między innymi od tego tak formuje się skóra na biodrach. Aha i z tego co mi wiadomo talia jest na wysokości pępka, nawet jakieś 1,5 cm nad pępkiem. Jeżeli masa ciała jest w normie, a na bioderkach zbiera się tłuszczyk (co uwierzcie mi zdarza się KAŻDEJ kobiecie) to od noszenia biodrówek otrzymujemy takie rezultaty. Teraz znowu w modzie są spodnie z wysokim stanem. Może warto kupić kilka par takich spodni. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej na ten temat, to napisz na mojego maila Ewelincia172@interia.pl. Z miłą chęci Ci pomogę, bo widzę, że tutaj każdy twoją figurę ocenia, a nie stara się pomóc (no może oprócz kilku wyjątków). Pozdrawiam.

Gość dfssdffdsfdfdsfdssdfsdf
Ja też mam takie wgniecenia. Myślę, że od ciasnych gaci, które wpijały mi się w boki :O Dodam, że jestem szczupła. (45 kg przy 158 wzrostu)

Gość i need a hero, save me now
ja mam tak samo :o jakei cwiczenia pomoga?