Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplanowaną mam przyszłośc

Pomysł na własny biznes

Polecane posty

Witam. W tym roku kończę studia pedagogiczne a za rok filologię obcą. Nie chcę zasilać zbyt długo grona bezrobotnych, dlatego wpadłam na pomysł założenia żłobka/przedszkola z nauką języków obcych. Do nauki byłyby 2 języki(jeszcze nie wiem jakie, ale na pewno angielski). Myślicie, że to dobry pomysł?

pomysl zajebisty, postaraj sie o dofinansowanie w unii na pewno ci sie uda trzymam kciuki ;)

Gość cvxz
własnie skonczyłam szkolenie pomysł na udany biznes:) i mysle ze masz bardzo fajny pomysł tym bardziej ze złobkow ciagle brakuje a zapisy sa długo nawet przed narodzinami dziecka...

Gość cvxz
no własnie i mozesz sie starac o dotacje z Uni albo z urzedu pracy:)

He he ja właśnie z myślą o tych dotacjach mam takie plany bo z mojej kasy czegoś takiego nie zorganizuje. A mam kilka koleżanek po różnych filologiach i myślę, że byłyby zainteresowane pracą w swoim zawodzie :)

Gość ninuno
dobry ale przemysl to tysiac razy...moja przyjaciolka otworzyla ale co klod pod nogi jej rzucano min sanepid itd to glowa mala a juz najgorzej jak budynek chcesz przystosowac ...po czasie stwierdzila ,ze przerabiajac wydala ze dwa razy tyle nizby nowy stawiala

I w moim mieście jest tylko jeden żłobek, wiec konkurencji zbyt dużej bym nie miała:) Tym bardziej, że miejsc jest w nim tylko 90:/

Przemyślę na pewno, bo ja lubię mieć wszystko najpierw zaplanowane :)Więc tak na hop siup nic robiła nie będę.

pomysl fajny ale.. z uwagi na brak zwyklych zlobkow i pzredszkoli bedziesz miec tez tam "zwykle" dzieci, i tym sposobem staniesz sie zwyklym przedszkolem :( niestety tak jest w katowicach, tych jezykowych niby jest z 10, na poczatku byly 2 i tam przyjmowano tylko dzieci z umiejetnosciami w tym kierunku lub dzieci bardzo zdeterminowanych rodzicow na nauke jezyka, teraz przyjmuje sie wszystkich jak leci a co z atym idzie poziom nauki spda, a jka spada to stajesz sie tylko oryginalnym interesem z nazwy

Ale to by było też zwykłe przedszkole a dodatkowo bym oferowała naukę języka.

myszsza prowadzisz blogi swoich dzieci? woow ale niektorzy ludzie maja najebane

no ja zrozumialam ze chcesz takie typowo jezykowe przedszkole otworzyc :) ale skoro chcesz zwykle to tez jest ok :) tylko koszty sa duze, robilam rok temu bieznesplan i dalam sobie spokoj :/ tak prowadze blogi a co?

chyba jestes bezrobptna i ci sie bardzo nudzi albo jestes kolejnym rodzicem ktory ma fiola na punkcie swoich dzieci troche to dla mnie dziwne... to zdjecie mojej pierwszej smierdzacej kupy a to wypad do zoo. po co to komu?????? co ty reality show rodzinne chcesz miec ?

poza tym jak mozna dac dziecku na imie tadeusz a lbo marcel?? ja jebie

czytam ten twoj blog i nie moghe sie nadziwic dzis zjadlem pierwsza kaszke hahaha, mega durna jestes kobieto!!!

widac ty jestes jeszcze durniejsza ze czytasz :P nie podoba ci sie nei czytaj, widocznie to nei dla ciebei, sa tacy co ich to obchodzi mnie eni podnieca czytanie twoich wypocin i co?jak chcesz tez ci napisze ze durna jestes z tego powodu :/