Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula719

jakie są objawy ciąży

Polecane posty

hejj:) Przez jakieś 4 miesiące brałam tabletki antykoncepcyje, później je odstawiłam. Po kilku miesiącach znów zaczełam je brać z tym że wziełam tylko jedno opakowanie o następnym zapomnialam więc zrezygnowałam z nich w ogóle. 18 grudnia dostałam okres z odstawienia. Dziś jest już 29 styczeń i w ogole okresu nie mam a od ostatniego minęło już 42 dni!! Pod koniec grudnia i na początku stycznia miałam stosunek. Dodam, że moje cykle trwają przeciętnie 35 dni. W czasie spodziewanej miesiączki miałam brązowe upławy mniej więcej 3-4 dni. Boję się, że moge być w ciąży. Chociaż z drugiej strony ie mam żadnych "typowych" objawów m.in. takich jak bóle piersi czy podwyższona temperatuta, nie mam też żadnych mdłość itd.. jedynie ten spóźniający się okres no i te upłay. Miała któraś z was coś podobnego? bo strasznie się denerwuje a wizyte u lekarza mam dopiero za miesiąc:(

To pytasz o objawy ciąży które wyminiłaś, czy o to czy któraś tak miała? Byłaś u lekarza? Robiłaś test?

o to czy któraś tak miała. jakbym miała pieniądze na test to bym go zrobiła!! A wizyte mam dopiero za miesiac:/

Najlepiej zrób test ciążowy. Brak okresu nie musi od razu oznaczać ciąży. Powodzenia

Ja wiem jak to jest ze trzeba test zrobić ale to mnie przeraż szzcególnie wtedy gdy sytuacja nie pozwala na dziecko...

ja po odstawieniu tabletek pierwszy okres miałam po 1,5 miesiąca też myślałam,że jestem w ciąży,ale zrobiłam test tobie radze to samo i po co masz się martwić

Ja miałam podobne objawy w zeszłym roku. Spóźniał mi sie okres miałam upławy. Też myślałam że jestem w ciąży. poszłam do ginekologa i lekarka stwierdziła że mam jakieś zapalenie. Dokładnie nie wiem jakie nie pamiętam. No ale to nie znaczy że u Ciebie jest podobnie. Idź do lekarza jak najszybciej.

Gość ja też tak miałam
ja też tak mia;lam tylko bez tabletek, zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale po tygodniu zrobiłam drugi no i jestem w ciąży :) ja się cieszę ale tobie to chyba nie do śmiechu, najlepiej zrób test bo lekarz i tak może tak wczesnej ciąży nie zobaczyć. powodzenia

ja też tak miałam powiem Ci ze dziecko to jest moje największe marzenie ale niestety nie mogę sobie w chwili obecnej na nie pozwolić