fidodida 0 Napisano Styczeń 29, 2011 dziewczyny chce wiedziec jak to u was przebiegało nikt mi nieodpisuje:(ja jak zazyłam miałam lekie skurcze krew mocna ze skrzepami i wyleciało mi cos białego myslalam ze to tabletki nierozpuszczone prosze dajcie znac jak to u was wygladało mam nadzieje ze sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam nadzieje Napisano Styczeń 29, 2011 ze pozalujesz tego gorzko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...i kropka kurka Napisano Styczeń 29, 2011 poczytaj trochę o tym..o działaniu (lub w tym przypadku o niedziałaniu)tego leku.To lek na stawy u babci! ręce opadają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co ci sie stalo?? Napisano Styczeń 29, 2011 ze to wzielas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ygdjhjklP Napisano Styczeń 29, 2011 bedzie dobrze. Jesli wyleciało coś białego, to raczej sie udało. Pamiętaj o wizycie u ginekologa za kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...i kropka kurka Napisano Styczeń 29, 2011 jak wyżej-koniecznie idz do lekarza ! To nie są żarty ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidodida 0 Napisano Styczeń 29, 2011 mojej dzidzi niebiło serce i miałam isc na czyszczenie a ja mam nadzieje to do ciebie......... ze pozalujesz tego gorzko ze tez cie to spotka boze wybacz ale niepisze sie takich rzeczy jak sie niewie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 30, 2011 było się zabezpieczyć a nie potem robić takie głupoty,i nie mieszaj do tego boga,żal mi ci ę....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 30, 2011 tak w ogóle jak ci nie wstyd pisać o tym i tym bardziej zakładać kilka takich samych tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia 35lat Napisano Styczeń 30, 2011 Napisz lepiej wprost ze jestes w cuiazy i chciłas zabic własne dziecko tylko pamietaj ze takie leki nigdy nie daja gwarancji moja znajoma po tym leku urodziła rolinke wiec przestrzegam bo tylko pogorszysz sytuacjie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach