Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felkiunia

co mam zrobic nie radze sobie

Polecane posty

Gość felkiunia

choruje na depresje,nigdy nie mialam oparcia w nikim w dziecinstwie i ciagle szukalam w mężczyznach oparcia ale gdy mnie opuszczali walił mi sie cały świat i tak sie pogrążałam coraz bardzije,proba samobojcza lęk strach zaczęłam od 3miesiecy chodzic na terapie,poczulam sie lepiej ale moja terapeutka powiedziala zebym stanęla na nogi potrzebuje rok... od miesiaca spotykam sie z pewnym facetem... wie o mojej depresji przyjął to normlanie,powiedzial,ze kazdemu sie zycie inaczej układa... ale ja znowu świruje,ze on mnie i tak zostawi,opusci,ze znowu strace oparcie to chore... mimo,ze nic nie wskazuje na to zeby cos szło miedzy nami w złym kierunku...czy powinnam z nim zerwać??? co mam robic??

Gość felkiunia
:(

Gość kameleonkaa
Jesteś w trakcie terapii, czyli że jeszcze troche czasu upłynie zanim nauczysz się, że facet nie jest konieczny do tego żeby szczęśliwie żyć, ze bez niego sobie poradzisz. To normalne, że sie boisz opuszczenia. Jeszcze nie jesteś gotowa na taki cios. Ale zerwanie teraz to byłaby ucieczka. A ty nie po to sie leczysz żeby uciekać.

Gość pooonoszeeee
podnosze.prosze o rady

Gość ananasowo
Wypluj te myśli.. jeśli powiedziałby Ci ktoś, że to co myślimy dzieje się później w naszym życiu i myślami prowokujemy i pozwalamy by działy się w naszym życiu takie a nie inne rzeczy.. Czy wtedy powtarzałabyś sobie ciągle - On mnie zostawi, na pewno mnie zostawi, przecież M mnie rzucił dlaczego P ma mnie nie zostawić, no dlaczego? Chcesz wiedzieć? A to dlatego, że M to nie P, to dwoje różnych ludzi. Masz siostrę? To tak ja Ty i siostra czy brat. Może i macie coś wspólnego i wyglądanie podobnie ale każde z was jest inne, ma inny charakter i inaczej się zachowuje, inaczej w życiu postępuje. Chcesz sobie pomóc.. to nie prowokuj innych i nie myśl tylko o sobie, zajmij się czymkolwiek by odciążyć głowę i przestać się nakręcać. Musisz skupić swoją uwagę na jakiejś czynności, i robić coś dla siebie samej i dla innych. Zapisać się na aqua aerobik, czy pomóc komuś kto ma jakieś problemy wtedy zapomnisz o swoich własnych i poczujesz się o wiele lepiej.