Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczmy Kingusie_124

Kingusia_124 jest głupia!!!

Polecane posty

Kreatura pozbawiona wyższych uczuć!!!!

i nie jestem głupia ukończyłam Uniwersytet Moskiewski więc sobie głupotę wypraszam, a cel osiągałam po trupach i jestem z siebie dumna

Gość gdy się spotkam to ci wpierdol
Żeby Cię tak mąż tłukł a potem ja przyjdę i mu pomogę. Zniszcze się tępa suko, zrujnuje, obiecuje Ci to.

ty bo ja ciebie zrujnuję niech mąż pochowa cię żywcem w ziemi ja będę się z ciebie śmiała jak ty się pod ziemią będziesz dusiła, aha i żaden mąż mnie jeszcze nie zabił jestem kilkakrotną rozwódką bo ponoć jestem za despotyczna

Gość BladowłosaMerz.
Co za złość :D

Gość gdy się spotkam to ci wpierdol
Szkoda! Taka kobieta jak Ty zasługuje tylko na lanie, mam nadzieje że kiedyś znajdzie się jakiś facet który będzie Cię lał. Będę się oto modliła a wtedy ja powiem mu że takie suki jak ty powinny byc bite bo niektóre kobiety na to zasługują.

Gość gdy cię spotkam to ci wpierdol
up !

Przeczytaj lepiej to co ta Kingusia suka zasrana wypisuje

jeśli jakiś mężczyzna kiedykolwiek mnie uderzy to wleje mu na śnie rtęć do ucha i będę patrzyła jak zdycha

gdy cię spotkam to ci wpierdol ty jesteś kurwa szmata prostytutka i pamiętaj będziesz w życiu dręczona będziesz bita będziesz miała męża alkoholika

Gość blowwww
hahaha to taka jebnięta jak ten od gazu :D

Gość BladowłosaMerz.
Kingusia_124 Piszesz jak niewyżyta nastolatka, żałosne :D

Gość blowwww
a co Ty koorwa wyrocznia jakaś?Takie przepowiednie to se możesz walić do klozetu:classic_cool:

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4720633&start=210 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4689899&start=90 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4727547&start=30 Nie przyjdziesz bo ja temu facetowi po prostu przyjdę i pomogę, i jeszcze przyjdę z kilkoma przyjaciółmi żeby ci wpierdolili. Nienawidzę Cię suko, życzę śmierci.

Gość BladowłosaMerz.
Kingusia_124 Widać, żeś matka polka z odzysku... Tylko one tak żółć przelewają na topicach :o

Drodzy kafeterianie! Zapraszam wszystkich mężczyzn i kobiety byśmy na jechali na dom tej flądry i jej wtłukli, potem kilku chłopa ją zgwałci a na koniec zostanie polana kwasem. Niech ma taką kare jaka jej się nie podoba i na jaką zasługuje.

Gość maria izabela dela krata czemu
zgłoszone wsxzystkie wredn babiszony z tego topa

gdy cię spotkam to ci wpierdol ja też ciebie nienawidzę i też życzę ci śmierci zdychaj aha i nie mam teraz męża a nawet jeśli będę miała to wiedz że mam znajomości w policji bo mój ojciec jest komendantem i w moim miasteczku mogę nawet zabić a i tak mnie uniewinnią

gdy cię spotkam to ci wpierdol Drodzy kafeterianie! Zapraszam wszystkich mężczyzn i kobiety byśmy na jechali na dom tej flądry i jej wtłukli, potem kilku chłopa ją zgwałci a na koniec zostanie polana kwasem. Niech ma taką kare jaka jej się nie podoba i na jaką zasługuje. zgłasza to tutaj http://www.policja.pl/ powodzenia moja miła

A Twój ojciec to kawał chuja a matka to zwykła kurwa że takie gówno jak Ty powołali na ten świat. Jak jestem przeciwniczką aborcji w tym wypadku nie mam wątpliwości że zabieg powinien zostac dokonany.

Owszem morderstwo ale usunięcie diabła(czyli ciebie) to zbawienie boskie.

zniszczmy Kingusie_124 twój ojciec to więzienny cwel, a matka to pijaczka co ciebie bije i mam nadzieję że tak jest