Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanila skaj.

Najbardziej żenujące, obrzydliwe i wstydliwe wpadki podczas randek.

Polecane posty

Gość vanila skaj.

Pamiętam jak kiedyś kolega zabrał mnie na randez vous :P do restauracji... i gdy przyszło do zamówienia, poprosił o lody. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że zamówił tylko jedną porcje... nie wiedziałam czy dla siebie, czy dla mnie. W końcu z rumiencem na twarzy poprosił o dwie łyżeczki i musieliśmy zjeść je razem... Ja rozumiem gdyby kosztowały grube miliony, ale kosztowały 12 złotych, a on całkiem dobrze zarabiał. Może, nie jest to jakoś szczególnie żenująca historia, ale wtedy było mi po prostu głupio. Liczę, że może wy podzielicie się czymś bardziej szokującym ;)

Gość igusikaa87
chcial byc romantyczny idiotko ;/

Gość sdakjklds
ja to zawsze nie wiem czy mam sama za siebie placic czy on...i zawsze musi niezreczna sytuacja wyjsc..bo jak ja chce zaplacic to do niego nie dociera, a jak on nie chce na odmian to tez zawsze cos glupiego wyjdzie...:D

Gość Slyszałam o historii
Chłopak był u swojej dziewczyny (byli ze soba od niedawna)- i zebralo mu sie na grubsza sprawe, musial isc do lazienki... i po wszytskim... spluczka sie zepsula :P... reszte mozna sobie dopowiedziec ;)

Gość dzulia
kiesdy mowilam sie w kawiarni i on do mnie mowi dawaj kase na kawe...myslalam ze zartuje i powiedzialam ze nie mam,bo faktycznie nie mialam gotowki przy sobie tylko karte,i nie wiem czemu powiedzialam ze zaplazce tez za niego.szok,!!!!nawet mu sie chyba glupi nie zrobilo

Gość agnesssssss
Kiedys w zime podczas spaceru tak sie smialam ze sie posmarkalam i z nosa wyszedl mi wielki gil :/

Gość Al_andra
agnesssss ale się uśmiałam :)

Gość do Al_andra
lizal ci rowa od dupy?

Gość Al_andra
dlaczego tak wulgarnie?? poprostu coś go smyrnęło więc to wyciągnął. a jak to nazwałęś-do rowa- nie jest tak daleko!

Gość Al_andra
oczywiście potem zerżnął mnie analnie bo jestem dziewicą i w cipke nie daje szanuje sie :)

Gość Al_andra
ten wpis powyżej nie jest mój- żenada

Gość Zakochana inaczej
moze to nie jest jakos wyjatkowo zenujace, ale chlopak tez kiedys zaprosil mnie do pizzerii po czym i tak pilismy soczek;p Zaplacilam za niego sama, nie oddal mi reszty nawet;p AAA i jeszcze wpalil z textem ze pije sok bananowy a od niego piersi rosna;p dziwnie mi bylo;p faceci sa smieszni;p

Gość Zakochana inaczej
moze to nie jest jakos wyjatkowo zenujace, ale chlopak tez kiedys zaprosil mnie do pizzerii po czym i tak pilismy soczek;p Zaplacilam za niego sama, nie oddal mi reszty nawet;p AAA i jeszcze wpalil z textem ze pije sok bananowy a od niego piersi rosna;p (wg Niego) dziwnie mi bylo;p faceci sa smieszni;p

Gość do Al_andra
to lizal ci otworek od pupy?

Gość motydka
hahaha ja tak kiedys zasnelam na randce a mialam katar i chrapalam;D innym razem przewrocilam sie bo ruszla mi sie obcac;D ale co na snei zbaije to nas wzmocni..kiedys tez zaplacilam za faceta i jeszcze zjadl moja porcje i chcial jeszcze cos do picia zal;D Bardziej zneujace przypadki hmm nie pamietam;)