Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgsdgsgss

jak doprowadzić do tego aby chłopak i jego kumpel

Polecane posty

Gość gdgsdgsgss

nie pracowali razem, a przynajmniej na jednej zmianie ? Jeszcze na nieszczęście w tym oddziale firmy nie ma kierownika :/ znacie jakieś sprawdzone sposoby ? pytam poważnie

Gość hm ja bym zadzwoniła
do szefa i powiedziała że widziałam jak ten koleś pił w pracy i że po kryjomu wynosił jakieś rzeczy z pracy ;p gwarantuje że go wywali

Gość gdgsdgsgss
bo tamten prawie non stop ćpa. muszę coś zrobić cholera :/

to powiedz szefowi że jesteś zaniepokojona i że widziałaś go jak ćpa. I koniec kropka A swoją drogą boisz się że twój zacznie ćpać czy co?

Gość gdgsdgsgss
on razem z nim, bo tamten skurwiel zawsze cos ma !!!!!!!!!

Wiesz powiem ci tak że mialam podobną sytuację ale nie z ćpaniem a z chlaniem. Mój znalazł sobie pracę i wkręcił swojego kolegę - powiedział mi o tym że pracują razem dopiero po miesiącu. Dobrze wiedział że mi się to nie podoba, bo za każdym razem jak się z nim spotkał był pod wpływem %. Pewnego dnia oznajmiłam że jak sam nie załatwi sprawy z kolega tak żeby go zwolnili albo żeby sam odszedł sama dopilnuje żeby całą dwójkę zwolnili. Oczywiscie nie usprawiedliwiam mojego chłopaka bo aniołem nie jest nikt mu do gardła przymusowo nie wlewał. Więc po paru dniach od rozmowy oznajmił mi że się zwolnił i nie chce mieć przez niego problemu w związku. Załatwił sobie lepszą pracę i jest dobrze

Gość gdgsdgsgss
nienawidze donosic, ale jak on z tym nic nie zrobi, aby przeniesc sie na inna zmiane, to chyba bede musiala to zrobic

Gość gdgsdgsgss
tylko moze nie bede mowic o narkotykach, tylko np ze pija

Jak powiesz ze piją to ich wywalą. A jak powiesz że się obijają to ich moze rozdzielą :D Chociaż nie liczyłabym na to, więc powiedz ze ten kumpel ciągle pije i że pare razy go przyciełaś w pracy i tylko on zostanie zwolniony.

Gość ja myslę ze
"nienawidze donosic, ale jak on z tym nic nie zrobi," eh czemu w polsce jest takie zjebane podejście donosić....jeden ciul łamie regulami ,a 2gi musi go kryć ,a ja nie to donosi ,kapuje ..moze niech kolega przestanie chlać/ćpać ,a nie liczy na krycie ba wymaga lol

Gość ja myslę ze
a ten twoj nie lepszy skoro daje sie namówić.