Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu to tak jest w pl

znowu o tym ze tan nasz kraj jest popier..dzielony

Polecane posty

dlaczego w tym kraju tak ciezko o ta cholerna robote, a jak juz jest to za jakies marne grosze za ktore ciezko utrzymac rodzine, ( tymbardziej ja załozyc), dlaczego tak ciezko załozyc swoja działalnosc i pozniej ja utrzymac. ? nie wiem, wydaje mi sie ze w naszym kaju zyje sie coraz gorzej coraz ciezej, a społeczenstwo chyba coraz bardziej sie rozwarstwia :o sory, tak mnie wzieło na narzekania, zaraz pewnie napiszecie ze przeciez nie musze tu siedziec itp to moze wszyscy wyjedzmy za chlebem : o ten kraj to jakas równia pochyła :o macie jakies przemyslenia na temat Polski ?

nikt ?

Masz racje, ja tak nienawidzę tego cholernego kraju... Wszędzie tylko syf i chamstwo polityków :o Jak się dorobić, to tylko wyjechać. Moi rodzice w Niemczech byli parę lat i tylko dzięki temu coś mamy :o Ja też stąd wyjadę wkrótce, bo mi się niedobrze robi na widok tych krzywych mord [polaków za przeproszeniem... Zero radości w sobie, same gbury na ulicach co się gapią na mnie i znajomych jakby nas chcieli zabić wzrokiem :o.

BladowłosaMerz. Ty dodatkowo mowisz o stosunku ludzi do siebie, ktory tez nie jest fajny. masz racje. ludzie mijali nawet na ulicy sa smutni, szarzy. czemu tak jest ? bo wszedzie sie spieszymy, biegamy załatwimy, kombinujemy zeby lpiej sie zylo. a tu co ?

Gość Sebek1
Boże, czemu zawsze patrzycie na nasz kraj pod kątem, polityków, syfu i chamstwa. To nie jest prawidłowe, ani prawdziwe. Mamy 2011 rok i jest dobrze.