Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woźna groźna poboźna

Przez szkolną ofiarę mogę stracić pracę!!!

Polecane posty

Pracuję jako szkolna woźna. Licho się żyje za te marne piniążki, zwłaszcza, że mam męża inwalidę (padaczka alkoholowa) i dwoje dzieci - siedmioletniego syna i córkę - dziewiętnastolatkę w piątym miesiącu ośmioraczej ciąży. Jestem jedyną żywicielką rodziny i utrata pracy byłaby dla nas tragedią. A było to tak: - jeden uczeń przez lata był poniżany i ośmieszany przez całą klasę, nie umiał się w ogóle zgrać z klasą, - chociaż zawsze wydawał się taką sierotą życiową dzisiaj zrobił coś zaskakującego: opluł dziewczynę - swoją główną prześladowczynię i pobił paru chłopców przy użyciu mopa, który gwizdnął mi ze składziku, kiedy wyszłam do kotłowni na papieroska. - ucierpiało co najmniej pół klasy z tego 3 ciężko - trafiły na pogotowie, poza tym klasa jest zdemolowana, rozbite kwiatki... - kiedy policja odjechała dyrektor wezwał mnie i powiedział, że skoro nie pilnuję sprzętu i stwarzam niebezpieczeństwo dla uczniów zastanowi się, co dalej z moją posadą. Jestem przerażona, to prawda, że powinnam zamykać składzik z mopami, ale przez takiego osła, życiową niedojdę, z której śmieje się cała klasa mam od razu iść na kuroniówkę? :( :( Myślę o zemście....

Gość Cejrowski jest okej
no pewnie, sama temu dziecku wymierz karę 10 mopów w głowę :P

Gość do Cejrowski jest okey
🖐️ Witaj :)

Gość dam ci swa radę
rewelacyjny post!!!

Gość dam ci swa radę
napisz cos jeszcze please

Gość regres to uczuciowy gej
mialo byc smiesznie a wyszlo jak zwykle. nie pisz wiecej

Gość Dużo ciekawych informacji
temat tego groźnego zjawiska można uzyskać w bardzo prosty sposób czyli wpisując w wyszukiwarce google hasło "FANSÓFKA" i wcisnąć przycisk szukaj i już można przeglądać informacje na temat fansófki i papkowania, które ją wzbudza do wydłużenia się i ókócia papkującego..

Gość anaste
0/10 ośmioracza ciąża tylko przy in vitro 🖐️

No i wyrzucili mnie z pracy. Nie jestem z siebie dumna, ale muszę z czegoś żyć i utrzymać rodzinę: razem z tą oplutą dziewczyną załóżyłyśmy komitet i codziennie ścigamy tego niedorajdę, gdy idzie na zebranie oazowe i wyłudzamy od niego drobne. Ta dziewczyna też jest poszkodowana - od czasu sławetnego oplucia rzucił ją chłopak.

Widać, żeś patologia. Mąż inwalida - padaczka alkoholowa :o Nie ta to inna robota się trafi. Śmieci i psie gówna można sprzatać wszędzie... Tak po za tym, to zapewne prowo. Jakaś tam cieciówa nie umiałaby korzystać z internetu :D

Może i znalazłabym inną pracę, ale niestety - jakbyś doczytał, to wiedziałbyś, że zostałam zwolniona dyscyplinarnie. Każdy potencjalny pracodawca dowie się, że nie pilnuję sprzętu (wielce sprzętu - mopa, szczotki i wiadra), co doprowadziło do niebezpiecznego incydentu (bo każdy się spodziewa, że ofiara losu postanowi zrobić masakrę w klasie mopem). Jestem na straconej pozycji.

Droga prowokatorko :classic_cool: Tak naprawdę to ty jesteś ofiarą losu. Sprzątaczka zwolniona dyscyplinarnie, mąż alkoholik - pasożyt i bachory... Jednakże nie martw się... Wyjedziesz do większego miasta, zatrudnisz się na umowę zlecenie w firmie sprzątającej, sklamiesz że dotychczas byłaś kurą domową i nie pracowałaś i masz nowa robotę jak i nowy mop, zmiotłe i chooj wie co tam jeszcze! A może i nowego alkoholika poznasz :D

Alkoholizm mojego męża to nie temat tego forum, a nawiasem mówiąc to jest trzeźwy od ponad 5 lat, kiedy pojawiły się objawy padaczki.

Jest trzeźwy, nie pije? To niech zaiwania na wasze utrzymanie!

Jest niepełnosprawny - napisałam. Ma niewielką rentę, dostajemy też rodzinne i od czasu do czasu korzystamy z opieki. Żaden lekarz nie wystawi mu teraz zgody na pracę.

Alkoholizm to nie niepełnosprawność! Jest niepełnosprawny przez swoją głupotę! Zostaje ci więc życie na socjalu, albo wyjazd do miasta i rozglądanie się za innym przegrańcem życiowym

Niepełnosprawność to nie alkoholizm, ale padaczka już tak. Poczytaj o tym zanim zaczniesz się wypowiadać. Wiem co mi pozostaje - dlatego robię co mogę, żeby od gnoja wyłudzić choć trochę na życie - należy mi się, bo przez niego jestem w takiej sytuacji. Wolałabym pracować, ale cóż - PRZEZ NIEGO nie mogę.

A z czego ta padaczka? Z przedawkowywania alkoholu :D

No i co to twoim zdaniem zmienia? Lekarz chętniej wyda mu pozwolenie na pracę z padaczką poalkoholową niż wrodzoną? Czy może osoba chora z własnej winy taniej je niż taka, co zachorowała bez swojej winy? Co ma w ogóle piernik do wiatraka?