Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenne e.

Jak jest możliwy związek trwający miesiąc licząc od poznania się?

Polecane posty

Gość elenne e.

Ja jak się z kimś spotykam to po 3 miesiącach spotykania się nawet nie uważam jeszcze tego za związek tylko spotykanie się i jeszcze nie wiele się znamy. Wy już w ciągu miesiąca się tak z kimś zwiążecie i poznacie??

Gość elenne e.
uppppppppppp

Gość elenne e.

Gość kasiaaaaaaaa1990bdfghghfgh
no jasne ze nie ja np. znam kolesia juz od 5 miesiecy tzn spotykamy sie a ja wcale tego za zwiazek nie uwazam (wczesniej mialam chlopaka 4 lata -to byl zwiazek)

Gość kasiaaaaaaaa1990bdfghghfgh
w przeciągu tych czterech lat spotkałam się z nim 2 razy, bo był to związek przez internet.

Gość elenne e.
"w przeciągu tych czterech lat spotkałam się z nim 2 razy, bo był to związek przez internet" serio czy to jakiś żart?

Gość a to różnie bywa
byłam z facetem 4 lata, okazał się chujem z kolejnym 5 lat - to samo a z mężem zaręczyliśmy się po 4 miesiącach związku na odległość (poznanie się w necie) :D

Gość elenne e.
to rzeczywiście niesamowite. Ile razy sie spotkaliscie w ciagu tych 4 miesiecy?

Gość gfbsg
ja zwiazalam sie po miesiacu, minely 4 lata jak jestesmy razem, szczesliwi :P

Gość elenne e.
-->gfbsg Tak szybko wiedziałaś, że to on? czesto sie spotykaliscie?

Gość kkobieta na forummm
u kazddego inaczej.Moze byc po 2 tyg a moze byc po 2 mies.Zależy od ludzi jak na siebie działaja,czy czuja to cos no.!

Gość elenne e.
ale jak ktoś jest mało doświadczony, bardziej nieśmiały to chyba to idzie dużo dłużej - tak jak u mnie:)

Gość gfbsg
widzielismy sie codziennie (uczelnia) i wlasciwie ten czas to tak jakbysmy ju zbyli razem :P czyli spotkalismy sie raz i ju znieoficjalnie bylismy razem, po miesiacu stwierdzilismy ze to tak na powaznie i tak juz 5 rok leci :) mozna powiedziec ze to byla milosc od pierwszego spojrzenia, ja od razu wiedzialam ze musze go miec :P

Gość elenne e.
-->NieLubieNiedziel I kto ją zwykle jasno stawia? Jak on nic nie mówi to Ty pytasz cy uważa Cię za swoją dziewczynę?

Gość freakylikeme
ale dupy mu dajesz co nie ?

Gość co za biurokracja
Nawet związki chcielibyście uregulować przepisami? Miesiąc - zapoznanie, 2 miesiące - koleżeństwo, 3 miesiące - związek. A jak Ci powiem, że byłam z moim Misiem 2 dni przedtem jak go poznałam to co? Moja sprawa, jak ja sobie liczę mój własny związek.

I kto ją zwykle jasno stawia? Jak on nic nie mówi to Ty pytasz cy uważa Cię za swoją dziewczynę? Nie, przecież to samo wychodzi.. choćby od pierwszego pocałunku. Ja po prostu nie spotykam się z facetami, z którymi wiem, że nic nie wyjdzie, a jak myślę, że może wyjdzie to faktycznie wychodzi najczęściej już w okolicach 2 spotkania.

Gość Oksana85
Wlasnie tak mozna czasem sie zakochac.Ja swojego poznalam i po miesiacu juz z nim zamieszkalam.I piaty rok juz nam leci jak jestesmy razem.