Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślicie że to możliwe?

facet po ślubie od roku i podrywa inne

Polecane posty

mam kumpla w pracy. fajny, sympatyczny i takie tam. nie nosi obrączki, ale nie wiem czemu :P ma 30 lat, rok temu się ożenił. nic więcej o tym związku nie wiem, dzieci nie mają. i w czym rzecz. w tym że on ewidentnie podrywa dziewczynę z biura - nie mężatkę. myślicie że mógłby zdradzić żonę tak krótko po ślubie? serio pytam :P

a czemu tak myślisz? pytam bo nie wiem jak to u facetów jest. może tylko ją podkręci a potem oleje? w każdym razie żadne ploty o nim nie chodzą. na razie ;)

Dziewczyno rok? Do mnie były po miesiącu od ślubu się na kolację ze śniadaniem wpraszał! Faceci to jednak świnie (nie wszyscy oczywiście, żeby nie było).

miesiąc? to kurrrwa bardzo nieładnie :O zresztą rok też nie :P będę obserwować gada. zobaczymy czy się rozwinie :classic_cool:

a dlaczego facet po ślubie obrączki nie nosi? w pracy mu nie przeszkadza - on biurowiec typowy.

zapytam :classic_cool:

Gość ..NATALA..
matko! jaka Ty ciekawa jesteś.

No bardzo nieładnie nawet. I myślał chyba, ze ja nie wiem, że sie ożenił. Jak się dowiedział, że ja wiem to mi zaczął marudzić, ze im się nie układa itd, że o mnie myśłał cały ten czas itp. No żal... A jak facet nie nosi obrączki to dla mnie sprawa jasna jest :)

Gość moze nie lubi miec niczego
na palcach?

Gość E tam ...
Mnie w sylwestra to próbował wyprowadzić chłopiec na oko 20-lat (ja mam 30). Był z dziewczyną i jedli sobie z dziubków. Tacy niby zakochani. A zatańczył ze mną, dyskretnie obmacywał i zapytał, czy wyjdziemy ..:O Tak po prostu..

Gość E tam ...
Nie łudźcie się, że jak niby taki zakochany, to wierny. Mówi tak, a jednocześnie obmyśla, którą by tu zaliczyć.

szczerze to myślałam że jak po ślubie są to koleś będzie wierny - nie mówię o tej tylko parze ale w ogóle. ale widzę że taki wierny to jak yeti - ktoś go podobno kiedyś widział ...

Gość E tam ...
myślicie że to możliwe? - no raczej... hmm jeszcze inaczej.. mam spore powodzenie i jak mówię, że jestem mężatką, to na wielu jeden na to zareagował, ale i tak po czasie wrócił do gry... reszcie w ogóle to nie przeszkadzało. Zatem to dla większości nic nie znaczy, ani w jedną, ani w drugą stronę.

Gość ahahahahahhahaaa dobreeeeeeeee
facet wierny po ślubie :D nie spotkałam :classic_cool: