Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1Nefretttete87

kto się nudzi w ten sobotni wieczór i popisze?!

Polecane posty

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
ja miałam dzisiaj plany na wieczór, ale zrezygnowałam bo miałam ciezki tydzien i chciałam wypocząć, a teraz mi jeszcze gorzej bo jestem sama i na mysl przychodzą wszystkie smutki...

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
no czesto tak jest...juz czuje troche winko w glowie i słucham dżemu

CDSFSFVDSFVDSFC też sobie zapuszczę jakąś muzyczkę, coby mi smutno nie było:) a za zdrówko nie wypije z Tobą, za dużo gripexów we krwi ostatnio:) A co Ty taka zdołowana?! tylko z powodu boya Twego, który się nie odzywa, czy jest coś jeszcze?

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
1Nefretttete87 to ktos inny był zdołowany z powodu faceta. Ja tv nie ogladam wiec nie wiem, wole juz sobie jakis dobry film puscic na kompie, chociaz sama tez nie lubie ogladac, wiec wole sie dołowac przy dobrej muzyce. ehh czy wasze życie też jest takie do dupy?

CDSFSFVDSFVDSFC- niestety moje zycie tez jest do niczego, zero radosci, nie mam nawet z kim pogadac ostatnio :o

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
no ja własciwi to tez nie mam z kim tak szczeże pogadać, życie prywatne całkowicie rozsypane...

Gość mania z rymania
Ja też siedzę sama w chacie. Wróciłam z kina, byłam na Czarnym Łabędziu - film rewelka:) A wy ludziska skąd jesteście?

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
z krakowa

Dziewczyny, a co się dzieje?! Coś się nie układa? Moje życie też nie jest uslane różami, gdybyście wiedziały przez co ja przeszłam w tym swoim mlodym jeszcze życiu, to masakra...

Gość mania z rymania
U mnie też życie prywatne do bani:( no cóż i tak bywa!

Gość mania z rymania
zapomniałam dodać - ja klikam z Sopotu

CDSFSFVDSFVDSFC, jeśli chciałabys pogadać kiedyś tak sobie szczerze i dyskretnie to odezwij sie na maila: nefrettete-1987@o2.pl; popiszemy sobie na gg :)zawsze to coś, wyżalisz się a ja chetnie posłucham, może będę umiała nawet cos doradzic ;)

w tygodniu to jeszcze jakos daje rade, bo praca sporo czasu mi zabiera, ale w weekendy to popadam w coraz wiekszy dolek :( nie mam totalnie pomyslu co z soba zrobic, szczerze to znudzilo mi sie juz czytanie ksiazek, sprzatanie w domu (bo ilez mozna) ogladac tez zabardzo nie mam juz co, po sklepach to chodze jak mam kase a teraz jakos krucho z nia i tez za bardzo samej nie lubie sie szwedac po sklepach... ech nic tylko zapasc w sen weekendowy i obudzis sie w poniedzialek ;)

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
ja wiem ze ludzie mają gorzej... ale to nie zmienia faktu że jest mi zle, kazdy patrzy z innej perspektywy, mam prawie 22 lata, chodze na studia, mam wysoką średnią, prace, wspaniałych rodziców..nie mam przyjaciół tylko znajomych, nie mam kogos kogo mogłabym kochać, można sobie mówic i ze jestem młoda że jeszcze sie zakocham, ale to glupie gadanie, wszyscy wokoł maja osobie która kochają,do której mogą sie przytulić, zasnąć obok... a ja nie mam...wychodze od czasu do czasu ze znajomymi na imprezem na piwo czy gdzies i tak wyglada moje zycie prywatne,....

A szukasz kogoś, robisz coś z tym, czy tylko narzekasz :) ja wiem, rozumiem, że nic na siłę, ale ... czasem trzeba pomóc losowi:)

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
no wlasnie, mysle ze to nei na tym polega żeby szukać, własciwie to nie wiem na czym to szukanie miało by polegac?

No wiesz, tak na dobrą sprawę to należy przede wszystkim dobrze się rozejrzeć ;) No i nie siedzieć tylko w domku, w czterech scianach, bo w ten sposób nikogo nie poznasz... :)

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
ja nie siedze w domu, mnie w domu wogole nie ma, studiuje pracuje, chodze na imprezy...wiec chyba inny jest problem

Gość CDSFSFVDSFVDSFC
ja jestem poprostu specyficzną osobą, nie potrafie sie otworzyc na ludzi..moje życie jest takie skomplikowane, robiłam juz rozne rzeczy wplatalam sie w romans itd a wszystko przez to że jestem taka dziwna i nie poukladana

ooo blondi kochana- Z Tobą?? Z chęcią :P