Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w poszukiwaniu wozka

Co myslicie o tym wozku? Mi sie bardzo podoba

Polecane posty

waga mnie nie przeaza, bo nigdzie wozka wnosic nie usze, do samochodu pakowac tez nie bede. No tak, palacu nie mam, ale wozki w tej cenie kupuja ludzie nie tylko z palacami

Gość mieszkasz za granica niby
a wozka w polskim sklepie szukasz? :classic_cool: Jezyka nie znasz aby poszukac w swoim kraju takiego samego badziewia? :classic_cool:

Gość Oksana85
acha.No i ok skoro problem ciezaru odpada to kup go sobie:) Mnie sie podoba ale bym wysiadla tachajac go po swoich schodach.

Gość przyrodni nie gorszy
>1. wniesienie 36 kg do windy - musisz być nie złą " herszt babą" A odkąd to wózek się do windy wnosi? Do windy się po prostu wjeżdża wózkiem. Poza tym, w wielu blokach są wózkownie na dole. Jeśli do windy musisz dojść po kilku schodkach, to może być problemem, ale do przejścia. 2. trzymanie czegoś takiego wielkiego w 45 m mieszkaniu jakie przeważają w blokach. te wózki nie są w sumie większe niż nasze stare wózki sprzed kilkudziestu lat. A jakoś wtedy się je w domach trzymało. 3. estetyka - kwadratowy nowoczesny blok a wózek w stylu retro No weź nie przesadzaj. Jasne, będę sobie dobierała moje osobiste rzeczy do estetyki osiedla:-D Nie widziałaś nigdy pięknych mieszkań w bloku lub w kamienicy urządzonych stylowymi, starymi meblami? I nikogo tonie razi, że tu kwadratowy blok, a tam - antyk. To w ogóle jest jałowa dyskusja, bo jesli kogoś stać na wózek za prawie 6 tysięcy, to raczej stac go tez na domek za miastem, ale teoretycznie nie widzę przeciwskazań. Jesli ktoś mieszka w bloku a z jakiegoś powodu chce taki wózek i może sobie go kupic, to odradzanie mu tego z powodu... estetyki jest trochę naciągane.

Gość Oksana85
wlasnie nie wiedzac czemu polacy w UK twierdza,ze zakup wozka w PL jest swietna inwestycja.A to naprawde wielkie g zazwyczaj jest i nawet reklamacji nie mozna zlozyc bo jak cos sie z tym stanie powiedza,ze Twoja wina widocznie wozek byl przeciazony:/

znam jezyk, bez obaw:P wozka szukam na roznych stronach w interecie.

Ależ z Was żmijki ;P Wózek śliczny. Drogi, niefunkcjonalny, ale śliczny. Jeśli byłoby mnie stać -kupiłabym, czasem trzeba pofolgować swoim snobistycznym zachciankom :)

nie mieszkam w UK wiec jak juz wspomnialam prosze o nie szufladkowanie. Nigdzie nie pisalam ze mam zamiar zakupic wozek w PL

Gość tu nie chodzi o cenę
przecież to nie całe 2 polskie średnie krajowe :P ...taka Nikol Kidman czy katrina zeta jones - które widują dziecko 2x dziennie i głównie chodzi o to, żeby dobrze wyjść na sesji zdjęciowej, bo to jest kasa dla nich i promocja, to rozumiem, że sobie takie bajery kupują, z reszta pewnie mają jeszcze 5 innych wózków w każdej rezydencji po jednym :P ...ale żeby normalnie ludzie pakowali się na własne życzenie w takie dziadostwo? po prostu mnie to dziwi, oczywiście każdy robi jak uważa jego sprawa.

Gość przyrodni nie gorszy
Jeszcze tak a' propos zarzutu, że nie ma go jak przewozić i przechowywać... W opisie wózka jest taki punkt; "Składa się wygodnie, co ułatwia transport i przechowywanie."

Tez mi sie wydaje, ze cena nie jest wygorowana. Ta firma ma wozki duzo dozsze. Co do tego czy wozej jest dziadostwem to powiem tak, jeden potrzebuje wozka na kazda okazje, podroze, zakupy itd. Ja chce wozek tylko na spacery wiec dlatego kieruje sie bardziej wygladem

a skąd wiesz czy tylko na spacery? ...życie bywa przewrotne, może się okazać, że będzie konieczność szybkiego przemieszczenia się... lub po prostu najdzie cię ochota na oderwanie od rzeczywistości a z takim wózkiem sama to jesteś uziemiona (36kg).

jak bede musiala szybko gdzies podjechac to am fotelik do samochodu i wkladam w nie dziecko. Po co mam targac wozek nie wiadomo gdzie, na specery bede chodzic tylko kolo domu

Gość Oksana85
Dobrze sklada sie wygodnie moze ulatwia transport ale a loty np.samolotem sie nie nadaje.Mialam wozek ktory wazyl tylko 16kg i myslalam,ze zwarjuje na lotnisku dlatego jakiekolwiek transporty oprocz przeprowadzki np.odradzam takim wozkiem,bo to jakas masakra.Ale skoro ona nie chce tym wozkiem nigdzie porozowac i nie bedzie musiala wkladac go do bagaznika to niech kupi.Skoro mieszka w domu to ok.Tylko autorko poszukaj tego wozka na angielskich stronach,bo sprowadzanie go z PL specjalnie to idiotyzm.Ceny wozkow sa zblizone tutaj do tych z PL i nie musisz go ekstra sprowadzac.Tutaj jesli cos bedzie nie tak zawsze mozna zlozyc reklamacje.W PL wiadomo jak jest.Zawsze sie gnoje wymigaja.

jedynie moge do PL tylko leciec, ale u rodzicow mam juz wozek wiec tego nie bede musiala targac

Oksana ja nie mieszkam w UK a wozka nie kupie w polski sklepie na pewno. Nie szukalam jeszcze i nie wiem czy sa te wozki w tym kraju w jakim mieszkam, ale jak cos to na pewno sprowadze z Anglii

...ale nosić nosidło samochodowe to też strasznie ciężkie i męczące na dłuższą metę ( masz obie ręce zajęte)!

Gość Oksana85
jeju nie przesadzajcie juz!No strasznie ciezko zanesc nosidlo do samochodu kilka metrow od domu...naprawde teraz to juz wynajdywanie problemow.

Gość podoba ci sie to kup
tylko blagam :D wyjasnij mi jedno - po cholere pytasz czy innym sie podoba???? :D:D:D:D

nie do samochodu, ona mówi, ze zamiast wózka chce nosić ze sobą nosidło samochodowe podczas wyjazdów! sorry ale ja sobie nie wyobrażam, jestem aktywna osobą - takie nosidło z dzieckiem to jest z 10 kg ..daleko z tym raczej bym nie zaszła :O

a gdzie ja mam z fotelikiem z dzieckiem chodzic? przeciez na spacery nie bede dziecka w foteliku nosic:D

Gość Oksana85
tu nie chodzi o cene czytaj uwazniej...

Gość podoba ci sie to kup
No to jak? Pojedziesz z dzieckiem w foteliku samochodem i co? Nie wysiadziesz z tego samochodu? Do konca zycia tam zostaniesz? :D Jedzie sie, wysiada, fotelik przypina do stelaza i zalatwia sie to po co sie jechalo :classic_cool: Nadal nie rozumiem po co pytasz o opinie innych? Kompleksy masz?

Gość oł noł
36 kg hehe - masakra.. moj 8 wazy (niecale) i miesci sie do najmniejszego bagaznika! (co prawda juz spacerowka) a na co Ci taki wozek za 5000zl?? w gondolli dziecko bedzie do ok pol roku a potem chce siadac... i znow wyllozysz siana na wozek... jest duzo fajnych wozkow za taka cene.. i ladniejszych co prawda nie jest zly ale ja sama nie chcialabym miec takiego

pisze, ze na spacery bede chodzic tylko niedaleko domu, a do PL jak bede chciala pojechac to tam wozek mam u rodzicow. Gdzie przepraszam bardzo mam targac ze soba wozek i dziecko? Owszem uwielbiam podrozowac, ale wroce do tego jak dziecko juz przesiadzie sie do spacerowki