Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaZwilna

Tak się nasłuchałam aż się posikałam ze śmiechu...

Polecane posty

Gość innaZwilna

Znajoma wpadła do mnie dziś na kawę z newsem roku. Ponoć jakaś jej koleżanka z pracy bardzo chciała mieć dziecko z jakimś tam facetem i wiecie co zrobiła???? Nie no aż się posikałam....koleś zostawił prezerwatywę i jak tylko poszedł sobie to babeczka sobie tę spermę wstrzyknęła jakoś do środka ( nie mam pojęcia czym i chyba wolę nie wiedzieć) Ponoć chwaliła się w pracy koleżankom że jest w ciąży !!! Nie wiem co wy o tym myślicie ale to raczej wydaje mi się nieprawdopodobne żeby w taki sposób się " zapłodnić" Jak to usłyszałam to się posikałam ( jestem w 36 tyg ciaży więc już ciężko zapanować nad pęcherzem)

Gość mamalulu
WOW, ZDESPEROWANA KOBIETKA

Gość innaZwilna
Fuuuuu.....strzykawką?????? Ależ to obleśne.....ale to nie możliwe żeby tak zajść w ciążę????!!!!

Gość innaZwilna
????? Że niby ja?

Gość nocos ty:O
ze niby ty kurwiszonie latarniany:D

Ten "no coś ty" czy jakoś tak... Rozumiem, że jest sobota, wolne od szkoły, mama pozwala dł;użej na komputerze siedzieć, ale bardziej na zdrowie by ci wyszło gdybyś się przewietrzył i dotlenił te gnijące komórki mózgowe zamiast siedzieć na dupie przed monitorem. Jeśli nie jesteś dzieciakiem a zakompleksionym i znudzonym życiemj trollem, to przepraszam Cię za swoją nadinterpretacje i życzę poprawy jakości życia.

Gość najlepiej zignorować małolata
nocosty. nudzi się bo lekcji nie ma do odrobienia

Gość no to ciekawe ......
dlaczego ta kobieta miala dostep do prezerwatywy tego goscia , zwlaszcza '' zuzytej "

Gość innaZwilna
A tego to ja nie wiem.....pewnie koleś zostawił po całlej akcji kondona z lenistwa, bo mu się wyrzucić nie chciało