Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edit30

Wzwód podczas tańca

Polecane posty

Gość duży mózg mały mały
najlepszy sposób na pozbycie sie parówki w gaciach to niech was ktoś przestraszy głośno a wy patrzcie na coś starego brzydkiego

Gość mister nobody
a moze mial dlugopis w kieszeni...oj naiwna :-)

Gość kolo zapasowe
Mi sie to nie zdarza. przyzwyczailem sie ze kobiety dociskaja sie biodrami do penisa. Umiem sie kontrolowac na dotyk i nie nakrecac niepotrzebnie myslami. Tez jestem bardziej wzrokowcem a ze w tancu nie widze dokladnie ciala kobiety bo skupiam sie na jej oczach i rozmowie mi pomaga. Czuje ze to ja kontroluje sytuacje i mi to bardzo pomaga sie nie nakrecic. a sam wzwod to efekt bardziej nakrecania sie sytuacja w miejscu publicznym i kobieta ktora nie jest nasza partnerka niz sama atrakcyjnoscia partnerki. powiedz wstydliwej osobie ze sie rumieni nawet jesli tak nie jest ona sie nakreci zeby nie bylo widac i w koncu zlapie rumienca

Gość eCutres4sbssavc
Kamagra rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl Zona jest zadowolona.

Gość gość
Miałam kiedyś taką sytuację, że poczułam jak mojemu partnerowi w tańcu stanął. A że był atrakcyjny to po chwili i ja po chwili poczułam podniecenie. Tańczyliśmy kilka wolnych kawałków przytulając sie coraz bardziej do siebie. Czułam, że robię się coraz bardziej mokra. Miałam na sobie cienkie stringi i legginsy i... nagle zorientowałam się, źe między nogami pojawiła się mokra plama. Tak więc panowie i kobietom zdarzają się krępujące sytuacje.

Gość gość
Często mi stawał podczas tańca z ładnymi dziewczynami, ale żadna nie dała odczuć że im to przeszkadza, wręcz przeciwnie, niektóre jeszcze bardziej się przysuwały i prowokowały :)

Gość gośćmłody
gość dziś Ze znalezieniem nie powinnaś mieć problemu... :)

Gość gość
a skąd jesteś kobietko z 21:59? tutaj 21latek

Gość gość
slask - podaj @, taki wiek mi odpowiada. ja 36, piszesz sie?

Gość gość
kręci mnie wzwód u faceta podczas tańca, specjalnie prowokuję

Przyznam, że jestem zaskoczony wyznaniami pań. Kilka razy mi się to zdarzyło i wiem, że partnerka to wyczuła. Niezręcznie się wtedy czułem...

Gość gość
co myśli dziewczyna która wyczuje wzwód podczas tańca

Gość gość
ja raz poczulam bedac na sylwestra u znajomych w domu.jeden pokoj byl do tanczenia.kolega chlopaka mnie poprosil.on nigdy nie mial dziewczyny.mialam krotka sukienke z odkrytymi plecami.tanczylismy ok 15 min.czulam jak mu twardnial i coraz mocniej sie przytulal.jego kolano zawedrowalo gleboko miedzy moje uda.i musze przyznac ze bardzo mnie podniecil.gdy skonczylismy ja usiadlam przy stoliku a on zbiknol na kilka minut w toalecie.hhhmmm ciekawe co tam robil.troche zaluje ze z nim nie zniknelam bo dzis juz nie jestem z tamtym chlopakiem. chetnie bym teraz "potanczyla" hehe. pozdrawiam

Gość gość
Moze ze mna zatanczysz?

Gość Marvinnnn
Mi też się to często zdarzało ze tanczylem z dziewczyną a kiedy ona tańczyła tyłem do mnie opierając tyłkiem o moje krocze czułem ze mi stanął wtedy się wycofałem aby chwilkę ochłonąć ale chyba jej się to podobało bo cały czas próbowała tak tańczyć tyłem do mnie

Gość gość
Mnie się często zdarza, że kiedy tańczę to robi się twardy. Ma to oczywiście związek z samym tańcem. Zawsze mocno wtuleni, noga głęboko między jej udamy i wędrując ręce, oddech na policzku, zapach kobiety. To jest to.

Gość prawdziwa przykrość
Koleżanka ci mówi: - ale tu fujary facetom stają, kiedy z nimi tańczę. Ty tańczysz i ŻADNEMU nie staje. Jak WTEDY się czujesz?