Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZapomnianaZaginionaJakAtlantyd

Niedługo walentynki...

Polecane posty

... I znowu żadnych życzeń. Niby głupie komercyjne święto ale miło by było dostać życzonka jakieś... Jak dotąd tylko raz mi się to zdarzyło, ze 3 lata temu... A teraz znowu będzie głucha cisza... Trochę to smutne:(

Gość że niby sama jestes
To tak jak ja... też sama w walentynki... tyle ze ja mam 18 lat a ty?

Gość boneria
przynajmniej nie macie problemów z wyborem prezentu :p

A ja mam 22 latka skończone... Chlip Chlip

Gość axl rose
dla mnie najgorsze walentynki to były w okresie szkolnym, bo nigdy nie dostałam żadnej kartki, a jak wiadomo szkolne piękności nie mogły pozostawić tego bez komentarza. teraz jestem na studiach i mam na to wyjebane, bo w walentynki to ja mam ferie, więc nie wiem kto ile kartek i innych pierdów dostał.

Gość list do obywateli
Najbielsza białogłowo, najjaśniejsza gwiazdo, najpiękniejsza damo! Mam zaszczyt pisywać pod twoim adresem zasłużone pochwały twojej osoby. Szlachetna panno, nie obawiaj się, w przypadku twoim spojrzeć wystarczy w lusterko by przekonać się, że sama w życiu na pewno nie zostaniesz. Czuwaj na zasłużonego ci rycerza.

Gość Ka.ka.Im
Nienawidzę walentynek!!!a wy?

Nawet jak byłam zaręczona to nigdy nie obchodziłam walentynek, zawsze wtedy wyjeżdżam ze znajomymi na narty. W tym roku zostaję w domu, ale pewnie też nawet się nie zorientuję, że to ten dzień.

Nie ma co się marwić. Ja mam zawsze to szczęście, że tuż przed Walentynkami przestaję się z kimś spotykać, ale w tym roku będzie wreszcie inaczej - chyba ;) Bardziej docenisz jak wreszcie Walentynki spędzisz z tym Jedynym :)

Gość Ka.ka.Im
Ale jak ktoś ciągle jest sam to mu smutno w ten dzień zwlaszcza jak patrzy na innych, na zakochanych, szczęśliwych...

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA ? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html