Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapikkkk

kobiety nie maja zadnych zainteresowan oprócz facetów

Polecane posty

Gość kapikkkk

no tak

Gość sdfghzhnthzp
a faceci nie maja zadnych zainteresowan poza seksem

Gość kapikkkk
wczoraj powiedziałem znajomej ze wolfram jest jednym z najciezszych metali a ona a po co to wiedziec? no ku...........rwa

Gość kapikkkk
nie znam zadnej laski która miałaby jakies zainteresowania,z która mozna pogadac na jakies ciekawe tematy,no nie znam tylko taniec na lodzie

Gość enifmaaa
bo baby sa głupie i faktycznie nie maja pasji

Gość małammiiiii
moze dlatego nie maja pasji bo cale zycie spedzaja by wam dogodzic i potem jeszcze rodzic i wychowywac takich wypierdków natury jak ty

Gość małammiiiii
tak, autor ma pasje: kafeteria:D

Gość Akinator
Nie jestem tu jakimś szowinistą ale to faktycznie częste zjawisko. Chociaż będąc mężczyzną zapewne nie rozumiem że można też interesować się krawiectwem czy szminkami, czy modą itp. Tak samo kobiet nie interesuje że Real przegrał z Barceloną 0:5 :( A już tymbardziej polityka czy samochody

Gość nie-durna baba
dla jednego taniec na lodzie jest ciekawym tematem, a dla innego wolfram, jezu! kto powiedzial ze tylko twoje tematy sa godne zainteresowania? nie mozna z telewizyjnych szoł uczynić swojej pasji? to ty wykazujesz sie swoim ograniczeniem w tym momencie

Oj mają, mają, ale wtedy nazywane są przez facetów zołzami i egoistkami, dla których pasje są ważniejsze od wspólnego oglądania meczu z misiaczkiem ;)

Gość mająca pasje
Ja bym mogła powiedziec o płci męskiej, że im tylko w głowie sex. Wam jest ciężko dogodzic. Najlepiej to lody robic i dzieci rodzic.

Gość kapikkkk
interesuje sie chemia,astronomia,geografia czy historia nigdy nie spotkałem kobiety która miałaby jakies godne uwagi pasje

Gość nie-durna baba
death girl - juz ci sie mokro zrobilo na jego "widok" ? :D ze sie tak zechcialas przypodobac ewentualnie podkreslic swoja wyjatkowosc na tle szarych kobiecin lubujacych sie w tancu na lodzie

Gość nie-durna baba
no widzisz a mnie np G obchodzi twoja chemia, geografia itd i nie uważam tego za godne uwagi, interesuje sie natomiast sztuką i reklamą

E tam mnóstwo jest fantastycznych kobiet interesujących się tańcem klasycznym, latino, sportami ekstremalnymi, historią, biotechnologią, czy fizyką kwantową. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie je znaleźć :)

Gość nie-durna baba
zarzucasz w tym momencie kobietom , ze nie idą twoim tokiem rozumowania, a moze to ty bys poczytal o nowosciach kosmetycznych i z nimi podyskutowal? a jak nie to zapisz sie na kolko chemiczne i tam szukaj... zamiast krytykowac kobiety za ich naturę

Gość kapikkkk
co wiesz np o kubiźmie

haha, dobre :D nie powiedzialam ze to ja sie interesuje piłka nożna tylko niektóre pewnie tak. :P nikomu sie nie zamierzam przypodobywac. :D

Gość Moraira ja wlasnie
uprawiam sporty ekstremalne-nurkuje

Gość Akinator
Panie, jasne że dyskutujemy o tzw. "średniej statystycznej" a nie wyjątkach, Margaret Thatcher też pewnie paznokciami się nie przejmowała, poza tym bez emocji :) Mężczyźni mają na ogół umysły ścisłe, a kobiety są ładne i tego się nie zmieni.

Gość a ja nie interesuję się
piłką ale mecze lubię oglądać :D interesuję się chemią, genetyką molekularną, filmem i tańcem. i pewnie zaraz usłyszę że jestem brzydulą, guzik prawda :D

Gość nie-durna baba
a co to egzamin?

Gość cent|_|rion
kobiety nie maja zadnych zainteresowan oprócz facetów" nie muszą mieć mogą wszystko zrzucić na faceta :P